Personlig Assistent till en Glad & social tonåring [NB this opening has expired]

Occupation: Personlig assistent
Employer: Together Assistans
Workplace location: Sandviken, Gävleborgs län, Sverige
Last application date: 2021-08-13
Publication date: 2021-07-14

Prerequisites

Languages: Svenska;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Nu finns möjligheten till en trivsam tjänst som assistent till en glad kille i tonåren som söker en assistent på deltid och/eller extra vid behov

30-60%

i händelse av lång resväg så finns möjligheten för restidsersättning vid större omfattning på tjänst.

Om dig:

vi tror att du som söker den här tjänsten är en glad och kreativ person. Med vana vid CP skador. Där du vill arbeta dygnspass eller del av dygn.

där du följer med till skola och andra aktivitet utanför hemmet. Därför ser vi gärna att du är en person som gillar när det händer saker i vardagen.

Att du är en person med mycket energi och kreativitet.

Det som kännetecknar dig hoppas vi är engagemang, förmågan att skapa trygghet och viljan att alltid hitta personliga lösningar där utgångspunkten att personlig assistans ska vara individuellt anpassad efter egna förutsättningar.

Tjänsten ligger i Sandviken

VI ser gärna att du tycker om att arbeta med människor. Som person ser vi gärna att du är lyhörd, noggrann och har förmåga att samarbeta. stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Att vara Personliga assistent innebär här att du finns som en resurs i vardagen, hjälper till med vardagssysslor följer med på olika aktiviteter. finns till handa vidi personnära hjälp, förflyttningar, personlig hygien. Vara behjälplig med vardagliga bestyr.

En viktig del i det här uppdraget är att du ska ha förmågan till goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift.

Om Together Assistans

Vi är en arbetsplats där vi är stolta över att få möjligheten att göra skillnad. Våra medarbetare är motiverade, initiativrika, positiva och ser möjligheter istället för hinder.

Vi vet hur man med eget inflytande kan ge, våra kunder och därmed våra medmänniskor, det lilla extra. Som personlig assistent har du en unik möjlighet att göra skillnad. En frihet under ansvar. Där du får förtroendet att möjliggöra någon annans vardag.

Vi tror att nöjda, glada medarbetare presterar bättre. Därför satsar vi helt enkelt på att du ska trivas hos oss. Både med genomtänkta trivselaktiviteter och med bra avtal. Vi tillämpar kollektivavtal, med konkurrenskraftiga löner tjänstepension, utöver den allmänna pensionen.

Vad vi erbjuder dig som vår medarbetare:

• Konkurrenskraftiga löner

• Kollektivavtal

• Friskvårdsbidrag

• Kompetensutveckling

• Laganda med tilltänkta trivselaktiviteter i ditt arbetsteam

• Inflytande och möjlighet att påverka din arbetsplats Vi tror att du som söker den här tjänsten är en mogen individ som drivs av att göra skillnad och finner tillfredställelse att hjälpa andra. Vi tror att du har en stor empatisk förmåga. Där viktiga ledord för dig är laganda, mänsklighet och att alla har rätt till ett kvalitativt liv oavsett funktionsnedsättning


Record metadata

Click to view metadata