Trygg, social och lyhördhet kvinnlig Assistent (Norrviken) [NB this opening has expired]

Occupation: Personlig assistent
Employer: Together Assistans
Workplace location: Sollentuna, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-03-26
Publication date: 2022-02-24

Prerequisites

Languages: Svenska;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Om Dig

Vi tror att du som söka den här tjänsten är en individ som får tillfredställelse av att hjälpa andra. Att upplever att alla har rätt till ett kvalitativt liv. Att arbetet ska ge energi och efter ett arbetspass ska man kunna gå hem med en känsla av att man gjort skillnad!

vi söker söker dig som är intresserad av en tjänst 1-3 dagar i veckan.

Som person ska du vara lyhörd, noggrann och ha förmåga att samarbeta. jag ser gärna att du är en positiv kvinna med erfarenhet inom yrkesområdet. med intresse för matlagning & trädgårdsarbete.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår det att vara mig behjälplig med såväl personlig omvårdnad och allt inom hemmet. Det kan vara en fördel om du har erfarenhet inom personlig assistans eller vård och omsorg. Men inget krav. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet!

I arbetet ingår sedvanliga uppgifter inom personlig assistans där vissa delar kräver medicinsk delegering. Det är en fördel om du tidigare har arbetat med lågaffektivt bemötande. Du ska ha förmågan till stort tålamod och gärna vara en idvid som har nära till skratt!

förflyttning med lyft. Sondmatning är uppgifter som kommer att ingå i dina arbetsuppgifter

Om företaget

Together assistans är en arbetsplats där vi är stolta över att få möjlighet att göra skillnad.

varje dag vill vi skapa värde för de människor som väljer att anlita oss. Våra medarbetare har rätt kompetens men också rätt inställning. Alla människor har samma värde - alla människor behövs! så ser vi också som arbetsgivare på de som jobbar hos oss.

Våra medarbetare är motiverade, initiativrika, positiva och ser möjligheter istället för hinder. Vi vet hur man med eget inflytande kan ge, våra kunder och därmed våra medmänniskor, det lilla extra. Det är ofta små detaljer som kan göra stor skillnad.

Som anställd hos oss

Vi tror att nöjda, glada medarbetare presterar bättre. Därför satsar vi helt enkelt på att du ska trivas hos oss. Både med genomtänkta trivselaktiviteter och med bra avtal.

Vi tillämpar kollektivavtal, med konkurrenskraftiga löner tjänstepension, utöver den allmänna pensionen.

Vi värnar om din arbetsmiljö där du alltid har möjlighet att komma med förbättringsförslag, erbjuder kontinuerliga kompetensutvecklingar efter dina behov

Såväl för våra kunder som för din trygghet finns en Jourtelefon som är bemannad dygnet runt där du kan nå oss vid behov. Att arbeta hos mig innebär att du kommer att arbeta med givna direktiv där du måste ha förmågan att följa instruktioner men också ha förmågan att tänka själv och vara flexibel.

Kompetensutveckling:

Utbildning inom förflyttningsteknik kommer att ges. DU måste behärska svenska i tal och skrift.

Allergier:

Du som ska arbeta hos mig bör inte vara pälsdjursallergiker då jag har en katt eller allergisk/överkänslig mot cigarettrök.

Arbetstid:

Arbetstiden är förlagd under dagtid 2 dagar/förmiddagar i veckan möjlighet till att arbeta extra kommer att finnas vid uppkomna luckor

Omfattningen är planerad till 12-16 timmar i genomsnitt per vecka.

Tjänsten kommer att tillsättas senast


Record metadata

Click to view metadata