Expert inom foder och/eller idisslarnutrition [NB this opening has expired]

Occupation: Agronom
Employer: Växa Sverige
Workplace location: Laholm, Hallands län, Sverige
Last application date: 2022-01-04
Publication date: 2021-11-18This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Växa har hög kompetens inom flera ämnesområden kopplat till mjölk- och nötköttsproduktion. Vi fyller en viktig roll genom att bevaka forskningsresultat och tillgängliggöra dem för de svenska lantbruksföretagen i form av tjänster och verktyg. Vår utvecklingsavdelning bedriver även egna projekt, både i samarbete med forskare och mer tillämpat på gårdsnivå. Vårt arbete bidrar till det svenska lantbrukets utveckling genom att tillhandahålla ett varierat och innovativt utbud av tjänster som ger ökad lönsamhet och produktivitet, god djurhälsa och ett minskat klimatavtryck.

Vi behöver förstärka vårt erfarna team och söker en expert med kompetens inom foder och/eller idisslarnutrition, gärna med koppling till branschens hållbarhetsarbete. Vår nya expert kommer att få en nyckelroll i att säkerställa vår framtida kompetensnivå. Vår nya expert ska tillsammans med befintliga kollegor arbeta för att våra kunderbjudanden på foderområdet är i framkant för att möta både lantbrukets och konsumenternas högt ställda krav.

I ditt uppdrag som Expert på Växa kommer du bl a att:

Då den aktuella tjänsten är nyinrättad kommer du ha stora möjligheter att forma tjänsten utifrån dina kunskaper och ditt arbetssätt.

För att passa i rollen vill vi att du:

Det är vidare meriterande om du:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom egen drivkraft och initiativförmåga. Vi tror att du har lätt för att samarbeta med kollegor som har många olika kompetenser och infallsvinklar, samt att du är strukturerad och tydlig.

Vi erbjuder även bland annat:

Omfattning och placeringsort Heltid och tillsvidare med placering i Uppsala eller Laholm. Annan placeringsort kan eventuellt diskuteras. Tjänsten innebär ett antal resdagar per år i Sverige och utomlands. Lön enligt överenskommelse.

För mer information är du välkommen att kontakta Hållbarhetschef Malin Hidgård, malin.hidgard@vxa.se 073-073 31 27 Facklig kontaktperson: Jessica Stenvall, jessica.stenvall@vxa.se 070-269 29 15

Ansökan senast 2022-01-04

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav

Meriterande


Om arbetsgivaren - Växa Sverige

Växa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag för lantbruksföretagare, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 500 anställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom.


Record metadata

Click to view metadata