Är du nyfiken, orädd och älskar service? Vill du utvecklas samt bidra och påverka vårt nästa spännande koncept? Då är du vår nya stjärna?
Join the Kitchen Club!
The Kitchen Club i Juvelen, Uppsala - en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner. The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept där vi möter gästerna hela dagen- från morgonens surdegsfralla till kvällens middagsupplevelse eller spontana AW, och där emellan en god lunch. Nu vill vi ha med dig som bidrar till att skapa en miljö där människor kan mötas, tankar väckas, idéer delas och energi fyllas på.
Om rollen Rollen som hovmästare är en nyckelposition där det är du som dagligen skapar gästupplevelsen med det lilla extra och inspirerar teamet i matsalen. Genom kreativitet och fingertoppskänsla för vad som attraherar våra gäster skapar du och teamet upplevelsen genom ett levande mat och dryckeserbjudande, lockande aktiviteter och samarbeten med matkreatörer och allt annat ni tror kan bidra till The Kitchen Clubs framgång. En viktig del i dina arbetsuppgifter kommer att vara att skapa goda relationer, självklart till våra restauranggäster, men även till alla dina kollegor inom hela Kitchen Club.
Exempel på arbetsuppgifter
• Planera, förbereda och arbetsfördela den dagliga driften • Ta fram dryckesförslag och utbilda servisen inom mat och dryck • Stötta servispersonalen så de har förutsättningar att ge service i stjärnklass • Ansvara för gästupplevelsen och hantera reklamationer • Planera och genomföra bokningar och events • Utveckla och följa upp leveransens kvalité och service
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Uppsala, som inleds med en sex månaders provanställning. Då vi öppnar upp för en heldagsupplevelse så kommer du arbeta både dagtid och kvällstid enligt schema.
Vår nya stjärna Du har flerårig erfarenhet från restaurangbranschen och tidigare erfarenhet som hovmästare eller ledarskap genom annan serviceroll. Självklart har du kunskap inom a la carte, lunch och arrangemangsservice med stor kunskap och intresse kring mat och dryck. Vi lägger stor vikt vid att du känner dig trygg i att skapa de bästa mat- och dryckeskombinationerna och vi ser gärna att du har en sommelierutbildning. Du har gymnasieutbildning i grunden och du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Arbetet ställer krav på vana från kassa- och bokningssystem samt god datavana.
Din personlighet Som person vet du vad som gör det lilla extra utifrån ett service-, kvalitets- och helhetsperspektiv. Du är prestigelös och hjälper till där det behövs och uppskattar samarbete, du tycker det är lika roligt att möta gästen på restauranggolvet som att motivera ditt team eller jobba med planering. Vi strävar efter ett modernt ledarskap, därför söker vi dig som är inspirerande och skapar förutsättningar för engagemang och utveckling. Du är en naturlig ledare och har förmågan att se människan och dess behov och du brinner för service och upplevelsen. Utöver ovanstående delar du förstås vårt driv och engagemang för mat-, dryck- och restaurangupplevelsen!
Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig!
Vi erbjuder Du erbjuds komma in i ett nytt team med höga ambitioner och tillsammans med teamet utveckla Coors nya restaurangkoncept. Vi vill att du ska se Coor som en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Coor arbetar också aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för alla medarbetare och chefer, men också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.
Kontaktuppgifter och övrig information Ansökningar hanteras löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. För mer information, vänligen kontakta restaurangchef Sofia Hansson på mail sofia.hansson@coor.com.
Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. På Coor finns stor erfarenhet av förändringsledning, vilket tillsammans med ett aktivt och strukturerat arbete med ständiga förbättringar och innovationer gör att Coor kan ta ett stort ansvar för att utveckla serviceleveransen. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen. Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.
id: 25460209
external_id: 46-556084-6783-4048
webpage_url: https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/25460209
logo_url: https://www.arbetsformedlingen.se/rest/arbetsgivare/rest/af/v3/organisation/5560846783/logotyper/logo.png
headline: Hovmästare till Kitchen Club i Uppsala
application_deadline: 2022-02-20T23:59:59
number_of_vacancies: 2
description:
text: Är du nyfiken orädd och älskar service? Vill du utvecklas samt bidra och påverka vårt nästa spännande koncept? Då är du vår nya stjärna?\n\nJoin the Kitchen Club! \n\nThe Kitchen Club i Juvelen Uppsala - en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner. The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept där vi möter gästerna hela dagen- från morgonens surdegsfralla till kvällens middagsupplevelse eller spontana AW och där emellan en god lunch. Nu vill vi ha med dig som bidrar till att skapa en miljö där människor kan mötas tankar väckas idéer delas och energi fyllas på. \n\nOm rollen\n Rollen som hovmästare är en nyckelposition där det är du som dagligen skapar gästupplevelsen med det lilla extra och inspirerar teamet i matsalen. Genom kreativitet och fingertoppskänsla för vad som attraherar våra gäster skapar du och teamet upplevelsen genom ett levande mat och dryckeserbjudande lockande aktiviteter och samarbeten med matkreatörer och allt annat ni tror kan bidra till The Kitchen Clubs framgång. En viktig del i dina arbetsuppgifter kommer att vara att skapa goda relationer självklart till våra restauranggäster men även till alla dina kollegor inom hela Kitchen Club. \n\nExempel på arbetsuppgifter \n\n\n• Planera förbereda och arbetsfördela den dagliga driften \n• Ta fram dryckesförslag och utbilda servisen inom mat och dryck \n• Stötta servispersonalen så de har förutsättningar att ge service i stjärnklass \n• Ansvara för gästupplevelsen och hantera reklamationer \n• Planera och genomföra bokningar och events \n• Utveckla och följa upp leveransens kvalité och service \n\nTjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Uppsala som inleds med en sex månaders provanställning. Då vi öppnar upp för en heldagsupplevelse så kommer du arbeta både dagtid och kvällstid enligt schema. \n\nVår nya stjärna\n Du har flerårig erfarenhet från restaurangbranschen och tidigare erfarenhet som hovmästare eller ledarskap genom annan serviceroll. Självklart har du kunskap inom a la carte lunch och arrangemangsservice med stor kunskap och intresse kring mat och dryck. Vi lägger stor vikt vid att du känner dig trygg i att skapa de bästa mat- och dryckeskombinationerna och vi ser gärna att du har en sommelierutbildning. Du har gymnasieutbildning i grunden och du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Arbetet ställer krav på vana från kassa- och bokningssystem samt god datavana. \n\nDin personlighet\n Som person vet du vad som gör det lilla extra utifrån ett service- kvalitets- och helhetsperspektiv. Du är prestigelös och hjälper till där det behövs och uppskattar samarbete du tycker det är lika roligt att möta gästen på restauranggolvet som att motivera ditt team eller jobba med planering. Vi strävar efter ett modernt ledarskap därför söker vi dig som är inspirerande och skapar förutsättningar för engagemang och utveckling. Du är en naturlig ledare och har förmågan att se människan och dess behov och du brinner för service och upplevelsen. Utöver ovanstående delar du förstås vårt driv och engagemang för mat- dryck- och restaurangupplevelsen! \n\nStämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig! \n\nVi erbjuder\n Du erbjuds komma in i ett nytt team med höga ambitioner och tillsammans med teamet utveckla Coors nya restaurangkoncept. Vi vill att du ska se Coor som en långsiktig arbetsgivare med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Coor arbetar också aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för alla medarbetare och chefer men också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension försäkringar utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. \n\nKontaktuppgifter och övrig information\n Ansökningar hanteras löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. För mer information vänligen kontakta restaurangchef Sofia Hansson på mail sofia.hansson@coor.com. \n\nOm Coor\n Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. På Coor finns stor erfarenhet av förändringsledning vilket tillsammans med ett aktivt och strukturerat arbete med ständiga förbättringar och innovationer gör att Coor kan ta ett stort ansvar för att utveckla serviceleveransen. Coor är verksamt främst i Norden men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen. Inom området mat och dryck driver Coor restauranger caféer och butiker hos företag hyresvärdar sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.
text_formatted: Är du nyfiken orädd och älskar service? Vill du utvecklas samt bidra och påverka vårt nästa spännande koncept? Då är du vår nya stjärna?\n\nJoin the Kitchen Club! \n\nThe Kitchen Club i Juvelen Uppsala - en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner. The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept där vi möter gästerna hela dagen- från morgonens surdegsfralla till kvällens middagsupplevelse eller spontana AW och där emellan en god lunch. Nu vill vi ha med dig som bidrar till att skapa en miljö där människor kan mötas tankar väckas idéer delas och energi fyllas på. \n\nOm rollen\n Rollen som hovmästare är en nyckelposition där det är du som dagligen skapar gästupplevelsen med det lilla extra och inspirerar teamet i matsalen. Genom kreativitet och fingertoppskänsla för vad som attraherar våra gäster skapar du och teamet upplevelsen genom ett levande mat och dryckeserbjudande lockande aktiviteter och samarbeten med matkreatörer och allt annat ni tror kan bidra till The Kitchen Clubs framgång. En viktig del i dina arbetsuppgifter kommer att vara att skapa goda relationer självklart till våra restauranggäster men även till alla dina kollegor inom hela Kitchen Club. \n\nExempel på arbetsuppgifter \n\n\n• Planera förbereda och arbetsfördela den dagliga driften \n• Ta fram dryckesförslag och utbilda servisen inom mat och dryck \n• Stötta servispersonalen så de har förutsättningar att ge service i stjärnklass \n• Ansvara för gästupplevelsen och hantera reklamationer \n• Planera och genomföra bokningar och events \n• Utveckla och följa upp leveransens kvalité och service \n\nTjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Uppsala som inleds med en sex månaders provanställning. Då vi öppnar upp för en heldagsupplevelse så kommer du arbeta både dagtid och kvällstid enligt schema. \n\nVår nya stjärna\n Du har flerårig erfarenhet från restaurangbranschen och tidigare erfarenhet som hovmästare eller ledarskap genom annan serviceroll. Självklart har du kunskap inom a la carte lunch och arrangemangsservice med stor kunskap och intresse kring mat och dryck. Vi lägger stor vikt vid att du känner dig trygg i att skapa de bästa mat- och dryckeskombinationerna och vi ser gärna att du har en sommelierutbildning. Du har gymnasieutbildning i grunden och du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Arbetet ställer krav på vana från kassa- och bokningssystem samt god datavana. \n\nDin personlighet\n Som person vet du vad som gör det lilla extra utifrån ett service- kvalitets- och helhetsperspektiv. Du är prestigelös och hjälper till där det behövs och uppskattar samarbete du tycker det är lika roligt att möta gästen på restauranggolvet som att motivera ditt team eller jobba med planering. Vi strävar efter ett modernt ledarskap därför söker vi dig som är inspirerande och skapar förutsättningar för engagemang och utveckling. Du är en naturlig ledare och har förmågan att se människan och dess behov och du brinner för service och upplevelsen. Utöver ovanstående delar du förstås vårt driv och engagemang för mat- dryck- och restaurangupplevelsen! \n\nStämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig! \n\nVi erbjuder\n Du erbjuds komma in i ett nytt team med höga ambitioner och tillsammans med teamet utveckla Coors nya restaurangkoncept. Vi vill att du ska se Coor som en långsiktig arbetsgivare med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Coor arbetar också aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för alla medarbetare och chefer men också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension försäkringar utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. \n\nKontaktuppgifter och övrig information\n Ansökningar hanteras löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. För mer information vänligen kontakta restaurangchef Sofia Hansson på mail sofia.hansson@coor.com. \n\nOm Coor\n Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. På Coor finns stor erfarenhet av förändringsledning vilket tillsammans med ett aktivt och strukturerat arbete med ständiga förbättringar och innovationer gör att Coor kan ta ett stort ansvar för att utveckla serviceleveransen. Coor är verksamt främst i Norden men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen. Inom området mat och dryck driver Coor restauranger caféer och butiker hos företag hyresvärdar sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.
company_information: null
needs: null
requirements: null
conditions: Heltid/\r\nSchemalagd dag och kvällstjänstgöring enligt schema
employment_type:
concept_id: PFZr_Syz_cUq
label: Vanlig anställning
legacy_ams_taxonomy_id: 1
salary_type:
concept_id: oG8G_9cW_nRf
label: Fast månads- vecko- eller timlön
legacy_ams_taxonomy_id: 1
salary_description: Enligt avtal
duration:
concept_id: a7uU_j21_mkL
label: Tills vidare
legacy_ams_taxonomy_id: 1
working_hours_type:
concept_id: 6YE1_gAC_R2G
label: Heltid
legacy_ams_taxonomy_id: 1
scope_of_work:
min: 100
max: 100
access: null
employer:
phone_number: null
email: null
url: www.coor.com
organization_number: 5560846783
name: Coor Service Management AB
workplace: Coor Service Management
application_details:
information: null
reference: null
email: null
via_af: false
url: https://web103.reachmee.com/ext/I003/465/main?site=5&lang=SE&validator=3eb654ad1fbbddcdb176ffa320dd3052&rmpage=job&rmjob=4048
other: null
experience_required: true
access_to_own_car: false
driving_license_required: false
driving_license: null
occupation:
concept_id: 4ZeS_9Z9_wmL
label: Hovmästare
legacy_ams_taxonomy_id: 5486
occupation_group:
concept_id: UjoW_meY_Zwt
label: Hovmästare och servitörer
legacy_ams_taxonomy_id: 5131
occupation_field:
concept_id: ScKy_FHB_7wT
label: Hotell restaurang storhushåll
legacy_ams_taxonomy_id: 7
workplace_address:
municipality: Uppsala
municipality_code: 0380
municipality_concept_id: otaF_bQY_4ZD
region: Uppsala län
region_code: 03
region_concept_id: zBon_eET_fFU
country: Sverige
country_code: 199
country_concept_id: i46j_HmG_v64
street_address: null
postcode: null
city: null
coordinates:
17.638926999999998912471710355021059513092041015625
59.85856199999999915917214821092784404754638671875
must_have:
skills:
languages:
work_experiences:
legacy_ams_taxonomy_id: 5486
concept_id: 4ZeS_9Z9_wmL
weight: 10
label: Hovmästare
nice_to_have:
skills:
languages:
work_experiences:
application_contacts:
publication_date: 2021-12-22T15:07:29
last_publication_date: 2022-02-20T23:59:59
removed: true
removed_date: 2022-05-22T00:05:25
source_type: VIA_PLATSBANKEN_DXA
timestamp: 1642664694634
application_deadline_short: 2022-02-20
publication_date_short: 2021-12-22
last_publication_date_short: 2022-02-20
logo_url_sanitized: https://swedishjobs.se/thumbnail/httpswww.arbetsformedlingen.serestarbetsgivarerestafv3organisation5560846783logotyperlogo.png
logo_url_sanitized_rescaled: https://swedishjobs.se/thumbnail/httpswww.arbetsformedlingen.serestarbetsgivarerestafv3organisation5560846783logotyperlogo-rescaled.png