Här är jobbet för dig som älskar att jobba med människor! Hos oss jobbar du med att leda och utveckla kunniga och engagerade medarbetare. Du får dagligen användning av ditt värdskap och driver restaurangen mot högsta möjliga nivå och säkerställer kvalitet av service och utbud.
Hur ser din arbetsdag ut? Som matsalschef på Ulriksdals Värdshus är du en engagerad ledare som motiverar och utvecklar dina medarbetare. Du har budgetansvar och driver projekt och investeringar efter långsiktiga behov och utvecklar och säkerställer matsalsarbetet till en förstklassig nivå. I anställningen ingår personalansvar med schemaläggning och målbilder kring nyckeltal.
Vem trivs här? Du är en stjärna på service och utövar ett konstruktivt ledarskap. Du har gärna ett gott öga för detaljer och behöver vara en mycket social person med bra tempo. Du förvaltar traditioner men ser gärna en möjlighet att förnya dem inom värdiga ramar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande tjänster även om din personlighet, karaktär och karisma kommer att väga tyngre än din erfarenhet. Förmågan att ha "is i magen" och hantera stress kan underlätta din vardag.
Vad erbjuder vi? Tjänsten är ett vikariat på 8 månader med start februari. Vi erbjuder en varierande, flexibel och rolig arbetsplats i en spännande mycket tempofylld miljö med bra förmåner. Tjänsten är en del av Emmers/Ulriksdals Värdshus ledningsgrupp.
Är du intresserad? Skicka in din ansökan till oss, sista ansökningsdag är den 14/1.
Varmt välkommen med din ansökan!
Om oss Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Sturehofs Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette och Aira och Emmer på Ulriksdals Värdshus.
I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.
Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.
id: 25461078
external_id: 46-556437-0400-1500329-1
webpage_url: https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/25461078
logo_url: https://www.arbetsformedlingen.se/rest/arbetsgivare/rest/af/v3/organisation/5564370400/logotyper/logo.png
headline: Matsalschef till Emmer på Ulriksdals Värdshus (vikariat)
application_deadline: 2022-06-10T23:59:59
number_of_vacancies: 1
description:
text: Här är jobbet för dig som älskar att jobba med människor! Hos oss jobbar du med att leda och utveckla kunniga och engagerade medarbetare. Du får dagligen användning av ditt värdskap och driver restaurangen mot högsta möjliga nivå och säkerställer kvalitet av service och utbud.\n\nHur ser din arbetsdag ut? Som matsalschef på Ulriksdals Värdshus är du en engagerad ledare som motiverar och utvecklar dina medarbetare. Du har budgetansvar och driver projekt och investeringar efter långsiktiga behov och utvecklar och säkerställer matsalsarbetet till en förstklassig nivå. I anställningen ingår personalansvar med schemaläggning och målbilder kring nyckeltal.\n\nVem trivs här? Du är en stjärna på service och utövar ett konstruktivt ledarskap. Du har gärna ett gott öga för detaljer och behöver vara en mycket social person med bra tempo. Du förvaltar traditioner men ser gärna en möjlighet att förnya dem inom värdiga ramar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande tjänster även om din personlighet karaktär och karisma kommer att väga tyngre än din erfarenhet. Förmågan att ha \is i magen\ och hantera stress kan underlätta din vardag.\n\nVad erbjuder vi? Tjänsten är ett vikariat på 8 månader med start februari. Vi erbjuder en varierande flexibel och rolig arbetsplats i en spännande mycket tempofylld miljö med bra förmåner. Tjänsten är en del av Emmers/Ulriksdals Värdshus ledningsgrupp.\n\nÄr du intresserad?\nSkicka in din ansökan till oss sista ansökningsdag är den 14/1.\n\nVarmt välkommen med din ansökan!\n\nOm oss\nSvenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof Sturehofs Matmarknad Riche Teatergrillen Taverna Brillo Luzette och Aira och Emmer på Ulriksdals Värdshus.\n\nI likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider men till skillnad från våra förebilder har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.\n\nSvenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet tillgänglighet trovärdighet och underhållande.
text_formatted: Här är jobbet för dig som älskar att jobba med människor! Hos oss jobbar du med att leda och utveckla kunniga och engagerade medarbetare. Du får dagligen användning av ditt värdskap och driver restaurangen mot högsta möjliga nivå och säkerställer kvalitet av service och utbud.\n\nHur ser din arbetsdag ut? Som matsalschef på Ulriksdals Värdshus är du en engagerad ledare som motiverar och utvecklar dina medarbetare. Du har budgetansvar och driver projekt och investeringar efter långsiktiga behov och utvecklar och säkerställer matsalsarbetet till en förstklassig nivå. I anställningen ingår personalansvar med schemaläggning och målbilder kring nyckeltal.\n\nVem trivs här? Du är en stjärna på service och utövar ett konstruktivt ledarskap. Du har gärna ett gott öga för detaljer och behöver vara en mycket social person med bra tempo. Du förvaltar traditioner men ser gärna en möjlighet att förnya dem inom värdiga ramar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande tjänster även om din personlighet karaktär och karisma kommer att väga tyngre än din erfarenhet. Förmågan att ha \is i magen\ och hantera stress kan underlätta din vardag.\n\nVad erbjuder vi? Tjänsten är ett vikariat på 8 månader med start februari. Vi erbjuder en varierande flexibel och rolig arbetsplats i en spännande mycket tempofylld miljö med bra förmåner. Tjänsten är en del av Emmers/Ulriksdals Värdshus ledningsgrupp.\n\nÄr du intresserad?\nSkicka in din ansökan till oss sista ansökningsdag är den 14/1.\n\nVarmt välkommen med din ansökan!\n\nOm oss\nSvenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof Sturehofs Matmarknad Riche Teatergrillen Taverna Brillo Luzette och Aira och Emmer på Ulriksdals Värdshus.\n\nI likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider men till skillnad från våra förebilder har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.\n\nSvenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet tillgänglighet trovärdighet och underhållande.
company_information: null
needs: null
requirements: null
conditions: Heltid\r\nVikariat heltid
employment_type:
concept_id: PFZr_Syz_cUq
label: Vanlig anställning
legacy_ams_taxonomy_id: 1
salary_type:
concept_id: oG8G_9cW_nRf
label: Fast månads- vecko- eller timlön
legacy_ams_taxonomy_id: 1
salary_description: Lön enligt överenskommelse
duration:
concept_id: qQUd_4qe_NDT
label: 6 månader eller längre
legacy_ams_taxonomy_id: 2
working_hours_type:
concept_id: 6YE1_gAC_R2G
label: Heltid
legacy_ams_taxonomy_id: 1
scope_of_work:
min: 100
max: 100
access: null
employer:
phone_number: null
email: null
url: null
organization_number: 5564370400
name: Sturehof AB
workplace: Svenska Brasserier
application_details:
information: null
reference: null
email: null
via_af: false
url: https://jobb.svenskabrasserier.se/jobs/1500329-matsalschef-till-emmer-pa-ulriksdals-vardshus-vikariat?promotion=326498-arbetsformedlingen
other: null
experience_required: true
access_to_own_car: false
driving_license_required: false
driving_license: null
occupation:
concept_id: 4ZeS_9Z9_wmL
label: Hovmästare
legacy_ams_taxonomy_id: 5486
occupation_group:
concept_id: UjoW_meY_Zwt
label: Hovmästare och servitörer
legacy_ams_taxonomy_id: 5131
occupation_field:
concept_id: ScKy_FHB_7wT
label: Hotell restaurang storhushåll
legacy_ams_taxonomy_id: 7
workplace_address:
municipality: Stockholm
municipality_code: 0180
municipality_concept_id: AvNB_uwa_6n6
region: Stockholms län
region_code: 01
region_concept_id: CifL_Rzy_Mku
country: Sverige
country_code: 199
country_concept_id: i46j_HmG_v64
street_address: null
postcode: null
city: null
coordinates:
18.068580000000000751469997339881956577301025390625
59.3293230000000022528183762915432453155517578125
must_have:
skills:
languages:
work_experiences:
weight: 10
concept_id: 4ZeS_9Z9_wmL
label: Hovmästare
legacy_ams_taxonomy_id: 5486
nice_to_have:
skills:
languages:
work_experiences:
application_contacts:
name: null
description: Zuzanna Slotwinska
email: null
telephone: null
contact_type: null
publication_date: 2021-12-22T16:19:40
last_publication_date: 2022-06-10T23:59:59
removed: true
removed_date: 2022-06-15T14:02:32
source_type: VIA_PLATSBANKEN_DXA
timestamp: 1640186380764
application_deadline_short: 2022-06-10
publication_date_short: 2021-12-22
last_publication_date_short: 2022-06-10
logo_url_sanitized: https://swedishjobs.se/thumbnail/httpswww.arbetsformedlingen.serestarbetsgivarerestafv3organisation5564370400logotyperlogo.png
logo_url_sanitized_rescaled: https://swedishjobs.se/thumbnail/httpswww.arbetsformedlingen.serestarbetsgivarerestafv3organisation5564370400logotyperlogo-rescaled.png