Matsalschef till Emmer på Ulriksdals Värdshus (vikariat) [NB this opening has expired]

Occupation: Hovmästare
Employer: Svenska Brasserier
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-06-10
Publication date: 2021-12-22

Prerequisites

Work experiences: Hovmästare;



This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Här är jobbet för dig som älskar att jobba med människor! Hos oss jobbar du med att leda och utveckla kunniga och engagerade medarbetare. Du får dagligen användning av ditt värdskap och driver restaurangen mot högsta möjliga nivå och säkerställer kvalitet av service och utbud.

Hur ser din arbetsdag ut? Som matsalschef på Ulriksdals Värdshus är du en engagerad ledare som motiverar och utvecklar dina medarbetare. Du har budgetansvar och driver projekt och investeringar efter långsiktiga behov och utvecklar och säkerställer matsalsarbetet till en förstklassig nivå. I anställningen ingår personalansvar med schemaläggning och målbilder kring nyckeltal.

Vem trivs här? Du är en stjärna på service och utövar ett konstruktivt ledarskap. Du har gärna ett gott öga för detaljer och behöver vara en mycket social person med bra tempo. Du förvaltar traditioner men ser gärna en möjlighet att förnya dem inom värdiga ramar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande tjänster även om din personlighet, karaktär och karisma kommer att väga tyngre än din erfarenhet. Förmågan att ha "is i magen" och hantera stress kan underlätta din vardag.

Vad erbjuder vi? Tjänsten är ett vikariat på 8 månader med start februari. Vi erbjuder en varierande, flexibel och rolig arbetsplats i en spännande mycket tempofylld miljö med bra förmåner. Tjänsten är en del av Emmers/Ulriksdals Värdshus ledningsgrupp.

Är du intresserad?
Skicka in din ansökan till oss, sista ansökningsdag är den 14/1.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Sturehofs Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette och Aira och Emmer på Ulriksdals Värdshus.

I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.

Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.

Record metadata

Click to view metadata