Eatery är en snabbt växande konceptkedja för mat och möten. Eatery har idag 10 restaurang- och konferensanläggningar i Stockholmsområdet samt i Lund. I koncernen finns även bolaget Canteen by Incontro som är en av Sveriges största leverantörer av mat till offentlig sektor.
Verksamheterna inom Eatery drivs under varumärkena: Eatery, van der Nootska Palatset – en del av Eatery, Campus by Eatery samt Canteen by Incontro.
Eaterys vision är att bli Norra Europas mest omtyckta mat och mötesaktör. Vi ska erbjuda områdets mest inbjudande och flexibla plats för riktigt god mat och givande möten. För alla tillfällen, från morgon till kväll
Eatery har på kort tid etablerat sig som en modern fullserviceaktör inom restaurang och konferens samt som leverantör av måltider till offentlig sektor. Vi brinner för mat och service och har idag åtta restaurang- och konferensenheter i Stockholmsområdet samt tiotalet produktionskök för offentlig sektor. Tillagningen av mat till offentlig sektor sker i dotterbolaget Incontro där vi till hösten kommer att laga närmare 25,000 portioner mat per dag till skolor och äldreomsorg. I koncernen finns också anrika van der Nootska Palatset samt Lumafabriken som erbjuder unika miljöer för fest- och konferens. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se.
Eatery står inför en fortsatt snabb expansion med målet att växa med minst tre till fyra enheter per år. Under året öppnas tre nya enheter, bland annat den första enheten i Skåne. Samtidigt planeras det för etablering på andra orter i Sverige samt i ett nästa steg för etablering av konceptet i andra delar av Norden.
Om rollen Som Hovmästare för Eatery Lumafabriken är ditt huvudmål är att leverera service i världsklass! Detta gör du genom att jobba tätt med Platschefen och leda vägen med teamet i matsalen, samtidigt som du förväntas vara en fantastisk värd som älskar människor. Du arbetar nära Platschefen och vet hur man planerar den perfekta stationen, bords planeringen och hur man placerar gäster. Du arbetar även nära servis-teamet och leder vägen, utbildar i service.
Såklart gillar du ditt hantverk och mat, dryck och människor intresserar dig! Du har tidigare arbetat som Hovmästare (minst 2 år) och är van att leda och fördela arbetsuppgifter på plats. Vi erbjuder en familjär arbetsplats med glädje och omtanke där du kan leva och stå för våra kärnvärden: Vi är hjärtliga, Vi är effektiva och Vi är Smarta.
Huvudsakliga arbetsuppgifter I rollen som Hovmästare kommer ditt huvudansvar i första hand vara att och boka in och genomföra visningar av våra lokaler, iordningställande av lokal inför arrangemang, driften av matsalen under service, personalplanering och schemaläggning samt beställning av förbrukningsmaterial, dryck och övrigt nödvändigt. Du kommer tillsammans med Platschefen vara med i planering och kontakt med gästen inför arrangemangen och inventeringar på restaurangen.
Du säkerställer att restaurangen håller ett bra flöde och du är kommunikationen mellan kök och servis. Du leder och fördelar arbetet i matsalen före, under och efter service. Du gör även bords- och stationsindelningar, och har avstämning med ditt team innan och efter service. Du arbetar mot verksamhetens mål vad gäller gästnöjdhet, lönsamhet och personal nöjdhet.
Du har goda ledarskapsegenskaper och ser snabbt vad som behövs göras – dvs du är en riktig doer!
Villkor Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer Restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.
Vi erbjuder en marknadsmässig ersättning. Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.
Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta Platschef Simon Ekberg 076- 869 180 09 eller HR-ansvarig Johan Roquet 073-867 45 48.
Eftersom vi rekryterar löpande kan tjänsten komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag!
id: 25512742
external_id: 46-556655-4464-wb-174180
webpage_url: https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/25512742
logo_url: null
headline: Hovmästare sökes till Lumafabriken!
application_deadline: 2022-01-30T23:59:59
number_of_vacancies: 1
description:
text: Eatery är en snabbt växande konceptkedja för mat och möten. Eatery har idag 10 restaurang- och konferensanläggningar i Stockholmsområdet samt i Lund. I koncernen finns även bolaget Canteen by Incontro som är en av Sveriges största leverantörer av mat till offentlig sektor. \n\nVerksamheterna inom Eatery drivs under varumärkena: Eatery van der Nootska Palatset – en del av Eatery Campus by Eatery samt Canteen by Incontro.\n\nEaterys vision är att bli Norra Europas mest omtyckta mat och mötesaktör. Vi ska erbjuda områdets mest inbjudande och flexibla plats för riktigt god mat och givande möten. För alla tillfällen från morgon till kväll\r\n\r\nEatery har på kort tid etablerat sig som en modern fullserviceaktör inom restaurang och konferens samt som leverantör av måltider till offentlig sektor. Vi brinner för mat och service och har idag åtta restaurang- och konferensenheter i Stockholmsområdet samt tiotalet produktionskök för offentlig sektor. Tillagningen av mat till offentlig sektor sker i dotterbolaget Incontro där vi till hösten kommer att laga närmare 25000 portioner mat per dag till skolor och äldreomsorg. I koncernen finns också anrika van der Nootska Palatset samt Lumafabriken som erbjuder unika miljöer för fest- och konferens. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se.\n\nEatery står inför en fortsatt snabb expansion med målet att växa med minst tre till fyra enheter per år. Under året öppnas tre nya enheter bland annat den första enheten i Skåne. Samtidigt planeras det för etablering på andra orter i Sverige samt i ett nästa steg för etablering av konceptet i andra delar av Norden.\n\nOm rollen\nSom Hovmästare för Eatery Lumafabriken är ditt huvudmål är att leverera service i världsklass! Detta gör du genom att jobba tätt med Platschefen och leda vägen med teamet i matsalen samtidigt som du förväntas vara en fantastisk värd som älskar människor. Du arbetar nära Platschefen och vet hur man planerar den perfekta stationen bords planeringen och hur man placerar gäster. Du arbetar även nära servis-teamet och leder vägen utbildar i service.\n\nSåklart gillar du ditt hantverk och mat dryck och människor intresserar dig! Du har tidigare arbetat som Hovmästare (minst 2 år) och är van att leda och fördela arbetsuppgifter på plats. Vi erbjuder en familjär arbetsplats med glädje och omtanke där du kan leva och stå för våra kärnvärden: Vi är hjärtliga Vi är effektiva och Vi är Smarta.\n\nHuvudsakliga arbetsuppgifter\nI rollen som Hovmästare kommer ditt huvudansvar i första hand vara att och boka in och genomföra visningar av våra lokaler iordningställande av lokal inför arrangemang driften av matsalen under service personalplanering och schemaläggning samt beställning av förbrukningsmaterial dryck och övrigt nödvändigt. Du kommer tillsammans med Platschefen vara med i planering och kontakt med gästen inför arrangemangen och inventeringar på restaurangen.\n\nDu säkerställer att restaurangen håller ett bra flöde och du är kommunikationen mellan kök och servis. Du leder och fördelar arbetet i matsalen före under och efter service. Du gör även bords- och stationsindelningar och har avstämning med ditt team innan och efter service. Du arbetar mot verksamhetens mål vad gäller gästnöjdhet lönsamhet och personal nöjdhet.\n\nDu har goda ledarskapsegenskaper och ser snabbt vad som behövs göras – dvs du är en riktig doer!\n\nVillkor\nTjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer Restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger dagtid som kvällstid.\n\nVi erbjuder en marknadsmässig ersättning. Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.\n\nHar du frågor är du varmt välkommen att kontakta Platschef Simon Ekberg 076- 869 180 09 eller HR-ansvarig Johan Roquet 073-867 45 48.\n\nEftersom vi rekryterar löpande kan tjänsten komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag!\n\nVälkommen med din ansökan!
text_formatted: Eatery är en snabbt växande konceptkedja för mat och möten. Eatery har idag 10 restaurang- och konferensanläggningar i Stockholmsområdet samt i Lund. I koncernen finns även bolaget Canteen by Incontro som är en av Sveriges största leverantörer av mat till offentlig sektor. \n\nVerksamheterna inom Eatery drivs under varumärkena: Eatery van der Nootska Palatset – en del av Eatery Campus by Eatery samt Canteen by Incontro.\n\nEaterys vision är att bli Norra Europas mest omtyckta mat och mötesaktör. Vi ska erbjuda områdets mest inbjudande och flexibla plats för riktigt god mat och givande möten. För alla tillfällen från morgon till kväll\r\n\r\nEatery har på kort tid etablerat sig som en modern fullserviceaktör inom restaurang och konferens samt som leverantör av måltider till offentlig sektor. Vi brinner för mat och service och har idag åtta restaurang- och konferensenheter i Stockholmsområdet samt tiotalet produktionskök för offentlig sektor. Tillagningen av mat till offentlig sektor sker i dotterbolaget Incontro där vi till hösten kommer att laga närmare 25000 portioner mat per dag till skolor och äldreomsorg. I koncernen finns också anrika van der Nootska Palatset samt Lumafabriken som erbjuder unika miljöer för fest- och konferens. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se.\n\nEatery står inför en fortsatt snabb expansion med målet att växa med minst tre till fyra enheter per år. Under året öppnas tre nya enheter bland annat den första enheten i Skåne. Samtidigt planeras det för etablering på andra orter i Sverige samt i ett nästa steg för etablering av konceptet i andra delar av Norden.\n\nOm rollen\nSom Hovmästare för Eatery Lumafabriken är ditt huvudmål är att leverera service i världsklass! Detta gör du genom att jobba tätt med Platschefen och leda vägen med teamet i matsalen samtidigt som du förväntas vara en fantastisk värd som älskar människor. Du arbetar nära Platschefen och vet hur man planerar den perfekta stationen bords planeringen och hur man placerar gäster. Du arbetar även nära servis-teamet och leder vägen utbildar i service.\n\nSåklart gillar du ditt hantverk och mat dryck och människor intresserar dig! Du har tidigare arbetat som Hovmästare (minst 2 år) och är van att leda och fördela arbetsuppgifter på plats. Vi erbjuder en familjär arbetsplats med glädje och omtanke där du kan leva och stå för våra kärnvärden: Vi är hjärtliga Vi är effektiva och Vi är Smarta.\n\nHuvudsakliga arbetsuppgifter\nI rollen som Hovmästare kommer ditt huvudansvar i första hand vara att och boka in och genomföra visningar av våra lokaler iordningställande av lokal inför arrangemang driften av matsalen under service personalplanering och schemaläggning samt beställning av förbrukningsmaterial dryck och övrigt nödvändigt. Du kommer tillsammans med Platschefen vara med i planering och kontakt med gästen inför arrangemangen och inventeringar på restaurangen.\n\nDu säkerställer att restaurangen håller ett bra flöde och du är kommunikationen mellan kök och servis. Du leder och fördelar arbetet i matsalen före under och efter service. Du gör även bords- och stationsindelningar och har avstämning med ditt team innan och efter service. Du arbetar mot verksamhetens mål vad gäller gästnöjdhet lönsamhet och personal nöjdhet.\n\nDu har goda ledarskapsegenskaper och ser snabbt vad som behövs göras – dvs du är en riktig doer!\n\nVillkor\nTjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer Restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger dagtid som kvällstid.\n\nVi erbjuder en marknadsmässig ersättning. Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.\n\nHar du frågor är du varmt välkommen att kontakta Platschef Simon Ekberg 076- 869 180 09 eller HR-ansvarig Johan Roquet 073-867 45 48.\n\nEftersom vi rekryterar löpande kan tjänsten komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag!\n\nVälkommen med din ansökan!
company_information: null
needs: null
requirements: null
conditions: -\r\n-
employment_type:
concept_id: PFZr_Syz_cUq
label: Vanlig anställning
legacy_ams_taxonomy_id: 1
salary_type:
concept_id: oG8G_9cW_nRf
label: Fast månads- vecko- eller timlön
legacy_ams_taxonomy_id: 1
salary_description: Enligt överenskommelse
duration:
concept_id: a7uU_j21_mkL
label: Tills vidare
legacy_ams_taxonomy_id: 1
working_hours_type:
concept_id: 6YE1_gAC_R2G
label: Heltid
legacy_ams_taxonomy_id: 1
scope_of_work:
min: 100
max: 100
access: null
employer:
phone_number: null
email: null
url: null
organization_number: 5566554464
name: Eatery Sverige AB
workplace: Eatery
application_details:
information: null
reference: null
email: null
via_af: false
url: https://eatery.workbuster.com/jobs/174180-hovmastare-sokes-till-lumafabriken?ref=platsbanken
other: null
experience_required: true
access_to_own_car: false
driving_license_required: false
driving_license: null
occupation:
concept_id: 4ZeS_9Z9_wmL
label: Hovmästare
legacy_ams_taxonomy_id: 5486
occupation_group:
concept_id: UjoW_meY_Zwt
label: Hovmästare och servitörer
legacy_ams_taxonomy_id: 5131
occupation_field:
concept_id: ScKy_FHB_7wT
label: Hotell restaurang storhushåll
legacy_ams_taxonomy_id: 7
workplace_address:
municipality: Stockholm
municipality_code: 0180
municipality_concept_id: AvNB_uwa_6n6
region: Stockholms län
region_code: 01
region_concept_id: CifL_Rzy_Mku
country: Sverige
country_code: 199
country_concept_id: i46j_HmG_v64
street_address: null
postcode: null
city: null
coordinates:
18.068580000000000751469997339881956577301025390625
59.3293230000000022528183762915432453155517578125
must_have:
skills:
languages:
work_experiences:
weight: 10
concept_id: 4ZeS_9Z9_wmL
label: Hovmästare
legacy_ams_taxonomy_id: 5486
nice_to_have:
skills:
languages:
work_experiences:
application_contacts:
publication_date: 2022-01-12T15:28:21
last_publication_date: 2022-01-30T23:59:59
removed: true
removed_date: 2022-04-27T11:41:45
source_type: VIA_PLATSBANKEN_DXA
timestamp: 1641997701922
application_deadline_short: 2022-01-30
publication_date_short: 2022-01-12
last_publication_date_short: 2022-01-30