AK-sjuksköterska sökes till Kardiologisk öppenvårdsmottagning, Halmstad

Occupation: Sjuksköterska, grundutbildad
Employer: Hallands Sjukhus, Medicinkliniken
Workplace location: Halmstad, Hallands län, Sverige
Last application date: 2022-02-13
Publication date: 2022-01-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Är du vår nya kollega till Kardiologiska öppenvårdsmottagningen? Då är du varmt välkommen med din ansökan! 

Om arbetsplatsen
Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg.

Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Kardiologisk öppenvård består av fem sjuksköterskeledda hjärtmottagningar: pacemaker, hjärtsvikt, förmaksflimmer, antikoagulantia och kranskärl.

Vi söker nu en ny medarbetare med placering på AK-mottagningen med tjänstgöring på 20 %.

 

Om arbetet 
Som sjuksköterska på AK-mottagningen kommer dina arbetsuppgifter bestå av dosering av Waran, telefonrådgivning, information och uppföljning till patienter med antikoagulantia samt administration kring detta. Med din kompetens inom AK kommer du också att vara ett stöd till regionens vårdcentraler i dessa frågor.

Som medarbetare på Hjärtmottagningen blir du en del av vårt team, där du erbjuds ett utvecklande, spännande och självständigt arbete i en grupp med hög kompetens och god laganda. Hos oss erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling inom arbetsområdet.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Har du utbildning i blödning och koagulation samt vana av doseringssystemet Journalia är detta meriterande.

Då arbetet bygger på omhändertagande av flera patientgrupper är det viktigt att du känner dig trygg i din yrkesroll. För att lyckas och trivas i rollen är det mycket viktigt att du har en god samarbetsförmåga och kan arbeta i team.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer eventuellt att påbörjas under ansökningstiden, så vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Vårt erbjudande
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. Klicka https://www.regionhalland.se/jobb-och-karriar/att-jobba-i-region-halland/formaner-for-dig-som-anstalld/ för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka https://www.regionhalland.se/om-region-halland/

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.


Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Record metadata

Click to view metadata