Vi söker sjuksköterskor för timanställning på Kungälvs sjukhus!

Occupation: Sjuksköterska, grundutbildad
Employer: Sjukhusen i väster, Kungälvs Sjukhus
Workplace location: Kungälv, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-02-09
Publication date: 2022-01-14

Prerequisites

Work experiences: Sjuksköterska, grundutbildad;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Med anledning av den fortsatta pandemin av covid-19 har vi ett större behov av vårdpersonal.

Vi på Sjukhusen i väster arbetar med att öka kapaciteten för att kunna ta emot fler patienter med covid-19. För att möta ett ökat behov av vård görs flera parallella åtgärder.

Vi söker dig som snabbt kan förstärka vården och vill ha en tillfällig anställning med anledning av den rådande situationen som rör covid-19. Vi behöver dig som är legitimerad sjuksköterska och som tidigare arbetat inom sjukvården. Flera av våra avdelningar på Kungälvs sjukhus behöver förstärkning av personal för att ta hand om våra patienter. Arbetsuppgifterna varierar utifrån behov.

Tjänsterna som avses i denna annons är timanställningar där omfattning varierar utifrån behov.

Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen med svensk yrkeslegitimation som sjuksköterska. Yrkeserfarenhet från sjukvården. Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift är ett krav. Ytterligare språkkunskaper ser vi som en fördel.

Legitimation och examensbevis
Vänligen komplettera din ansökan med legitimation och eventuellt examensbevis.

Övrigt
Intervjuer hålls löpande under ansökningsperioden.

Har du frågor?
Du når oss bäst via: Louise Jobson, HR-specialist, mailto:louise.jobson@vgregion.se

Välkommen med din ansökan!


Om sjukhusen i väster
Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Record metadata

Click to view metadata