Mottagningssköterska till Gröndals vårdcentral – Vikariat

Occupation: Sjuksköterska, grundutbildad
Employer: Stockholms läns sjukvårdsområde, Primärvård, Gröndals vårdcentral
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-01-31
Publication date: 2022-01-14

Prerequisites

Work experiences: Sjuksköterska, grundutbildad;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


VÄLKOMMEN att vikariera på vår trevliga vårdcentral - den lilla vårdcentralen med hög kompetens och engagerade medarbetare.

Vårdcentralen är vackert belägen vid sjön trekanten i Gröndal, nära tvärbana, tunnelbana och bussar. Vi är en landstingsdriven resultatenhet som präglas av god stämning och med korta beslutsvägar.

Vi värdesätter engagemang, nytänkande, noggrannhet, samarbetsförmåga, flexibilitet, kreativitet och ett gott humör. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter:
Alla förekommande uppgifter som sjuksköterska på vårdcentral,  huvudsakligt arbete består av mottagningsarbete samt telefonrådgivning. Vi arbetar i journalsystemet TakeCare och i TeleQ.

Vi erbjuder dig en trevlig och stimulerande arbetsmiljö, friskvård och möjlighet till flextid.

Kvalifikationer:
Leg sjuksköterska gärna med erfarenhet av TakeCare och TeleQ.

Du som har erfarenhet av mottagningsarbete och erfarenhet av arbete inom primärvården är välkommen in med en ansökan till oss. Men även Du som är nyutexaminerad är välkommen att söka till oss.

Personliga egenskaper:
Att du är noggrann och har servicekänsla är en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Anställningsform:
Vikariat med tillträde i mitten av mars fram till årsskiftet 2022/2023.

Heltid, 100% tjänstgöringsgrad.

Information om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Lena Skott, tel. 08-123 394 05.

Välkommen med din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/

Record metadata

Click to view metadata