Psykologmottagningen på Drottning Silvias Barnsjukhus söker ny kollega!

Occupation: Psykolog
Employer: Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykologmottagning barn
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-01-28
Publication date: 2022-01-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Om verksamheten

Psykologmottagningen samarbetar med avdelningarna och mottagningarna på Drottning Silvias barnsjukhus.

I arbetet som psykolog på sjukhuset möter du barn och unga som har drabbats av sjukdom eller skada, och deras familjer.

Vad erbjuder vi? 

Psykologmottagningen karaktäriseras av hög kompetens och engagemang med goda möjligheter till professionell utveckling och fördjupning, samt ett gott arbetsklimat. Vi deltar i forskningsprojekt och utbildningsinsatser och tar regelbundet emot kandidater och PTP-psykologer.  

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara bedömningar, rådgivning till föräldrar, krissamtal och psykologisk behandling. Behandlingsarbetet sker på både individ- och familjenivå, med huvudsakligt fokus på psykologiska konsekvenser av sjukdom, skada och långvarig vistelse på sjukhus. I arbetet ingår även konsultation och handledning till andra professioner.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Erfarenhet av arbete med barn, ungdomar och deras familjer är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, då arbetet ställer krav på självständighet, flexibilitet och förmåga att hantera svåra samtal och krissituationer. Du behöver också vara skicklig i att samarbeta med andra yrkesgrupper.

Välkommen med din ansökan! 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Record metadata

Click to view metadata