Erfaren Fordonsmekaniker

Occupation: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Employer: Gånghesters Bilservice AB
Workplace location: Borås, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-02-13
Publication date: 2022-01-14

Prerequisites

Work experiences: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Gånghester Bilservice är den lilla bilverkstaden med den "goa känslan". Nu hoppas vi på tillskott i familjen!

Vi söker Dig som är en självgående och driven bilmekaniker med ett gediget intresse av fordon och mekanik. Du som söker ska trivas med ett omväxlande arbete där tempot stundtals är högt. Här gläds vi åt att få jobba med allt från de modernaste bilarna till gamla veteranfordon. Du vet vad du kan. Du vet vad du vill. Vi kan göra det möjligt!

Vi vill att du är ansvarsfull, motiverad och har ett gediget kunnande och ett socialt sätt. Du är redo att möta våra kunders bilproblem, små som stora, på bästa sätt. B-körkort är ett krav och erfarenhet/utbildning i däckmontering är meriterande.

Vi erbjuder Dig ett jobb med glada kamrater och god stämning på en riktig "Mack".

Gånghester Bilservice är ansluten till MECA och ligger tillsammans med Gulf bensinstation och tillhörande butik i Gånghester ca 7km utanför Borås.

Tveka inte, hör av dig med frågor och funderingar så kanske just DU blir vår nya kollega. Du når verkstadsansvarig Jörgen Carlestig eller platsansvarig Julia Annertorn på telefon 033-256160.

Intresserad? Skicka då in din ansökan med CV till: verkstad@ghrbilservice.se

Vi ser fram emot din ansökan.Record metadata

Click to view metadata