Sjuksköterska, avd 6, Medicinsk och geriatrisk klinik, Skellefteå.

Occupation: Sjuksköterska, grundutbildad
Employer: Region Västerbotten, Medicinsk o geriatrisk klinik Skellefteå
Workplace location: Skellefteå, Västerbottens län, Sverige
Last application date: 2022-01-30
Publication date: 2022-01-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Inom hälso- och sjukvårdsförvaltningen samlas primärvård, tandvård och sjukhusvård i en gemensam förvaltning och organiseras i läns- och närsjukvårdsområden. I närsjukvårdsområde Skellefteå ingår Akuten, Medicinsk och geriatrisk klinik, Rehabcentrum, Psykiatriska kliniken samt primärvården i Skellefteå och Norsjö. Tillsammans ska dessa verka för en god och nära vård.

Medicinsk och geriatrisk klinik i Skellefteå är en av sjukhusets största kliniker med cirka 300 medarbetare. Kliniken har idag 62 vårdplatser fördelade på fyra vårdavdelningar med olika medicinska inriktningar. Öppenvårdsverksamhet bedrivs inom områdena internmedicin och geriatrik och koncept med teamarbete finns inom olika subspecialiteter. Fysiologiskt laboratorium, dagsjukvård samt dialysverksamhet ingår i klinikens uppdrag. Inom klinikens organisation finns även en forskningsenhet med ett flertal aktiva forskare vilket innebär goda möjligheter att kombinera klinisk tjänstgöring med forskning.

Vi söker nu en sjuksköterska till medicin, avdelning 6. Avdelning 6 är en del av medicinsk och geriatrisk klinik och har 16 vårdplatser. Inriktningen är kardiologi, lungsjukdomar och allmän internmedicin. Avdelningen har cirka 30 medarbetare. I tjänsten ingår tjänstgöring dag, kväll och natt alternativt enbart natt. Vi arbetar i en arbetstidsmodell som innebär en arbetstidsförkortning i syfte att främja återhämtning och hälsosammare scheman.

Mentorskap och introduktionsprogram erbjuds till sjuksköterskor med kortare arbetslivserfarenhet. Som ny får du inskolning på avdelningen och introduktion i de datastöd som används. Är du intresserad att lära dig mer inom det internmedicinska området och komma till ett trevligt arbetsgäng som tar sig an arbetsdagen tillsammans, är du välkommen att söka jobbet hos oss.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska hos oss bidrar du med kunskap och engagemang som får människor att känna sig trygga.

Utifrån din roll som sjuksköterska är du en viktig del i teamarbetet tillsammans med övriga yrkeskategorier. Arbetet bjuder på stor omväxling avseende innehåll och tempo. Som sjuksköterska ska du se till patienternas medicinska och individuella omvårdnadsbehov och utifrån det planera samt prioritera de åtgärder som ska sättas in. Du arbetar professionellt och har patienten i fokus.

Rollen som sjuksköterska ställer krav på din förmåga att leda och motivera annan omvårdnadspersonal för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda kvalitativ vård. Att utveckla vården är en naturlig del av ditt arbete.

Detta är ett jobb där du utvecklas och får möjlighet att bygga upp en bred kompetens inom medicinsk vård men på avdelning 6 framför allt inom områdena kardiologi och lungsjukdomar. Som sjuksköterska hos oss har du en viktig roll och får möjlighet att bidra till att människor känner trygghet och ökad livskvalitet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad sjuksköterska med intresse för medicin. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på medicinavdelning eller annan akut verksamhet.

Som person är du ansvarskännande och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga med människor i olika yrkeskategorier men har också en förmåga att arbeta självständigt samt är flexibel. Du har ett driv och en förmåga att se helheten för patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Record metadata

Click to view metadata