Säljare Trädgårdsväxter/säsongsväxter Blomsterlandet, Enköping

Occupation: Butikssäljare, fackhandel
Employer: Retail Knowledge
Workplace location: Enköping, Uppsala län, Sverige
Last application date: 2022-02-14
Publication date: 2022-01-14

Prerequisites

Work experiences: Butikssäljare, fackhandel;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Blomsterlandet söker dig med erfarenhet från butiksförsäljning av växter och som kan anta uppdraget att ansvara för avdelningen Krukväxter i vår butik i Enköping.

Brinner du för försäljning, service och människor och har ett starkt växt- och trädgårdsintresse? Då kanske just du är rätt person att komplettera vårt fantastiska team.

För att lyckas hos oss tror vi att du är en person med ett stort engagemang för kunden och trädgård. Vi tror att du tillsammans med hela teamet i vår butik kommer att få både dig själv och butiken att växa.

Vi vill att du ska:
Älska kundmötet, vara positiv, ha lätt för att samarbeta med andra, vara självgående och ha en utpräglad servicekänsla. Du behöver även vara stresstålig, ordningsam och trivas med att ha många bollar i luften.

Krav på erfarenhet:
För att klara av tjänsten som säljare på växtavdelningarna behöver du ha arbetat med växter samt ha erfarenhet av försäljning av växter i butik.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av försäljning, kundbeställningar, varumottagning, varuexponering, varuplock, växtskötsel och kundservice samt i övrigt förekommande butikssysslor. För tjänsten behöver du även kunna arbeta helger och kvällar.

Om jobbet
Ort: Enköping
Anställningsform: Säsongsanställning och ev semestervikariat 30 timmar per vecka
Tillträde: 1/4

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget:
Blomsterlandet är en svensk växtkedja med 63 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr. Blomsterlandet erbjuder ett brett sortiment av såväl växter och tillbehör för hem och trädgård. Dessutom har man en e-handel som har öppet dygnet runt.

Bolaget ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena-koncernen, och har sitt huvudkontor i Mölnlycke utanför Göteborg.

Record metadata

Click to view metadata