PIGGA HOTELLRECEPTIONISTER FÖR DAG & NATTJOBB [NB this opening has expired]

Occupation: Hotellreceptionist
Employer: RestaurangAssistans
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-03-31
Publication date: 2022-01-14

Prerequisites

Work experiences: Hotellreceptionist;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


HOTELLRECEPTIONISTER

Om jobbet

Vill du jobba på Stockholms bästa Hotell?

Själv få bestämma när och hur mycket du jobbar?

Testa på nya arbetsplatser varje vecka?

Utvecklas internt inom företaget och i din egen karriär?

Få möjlighet till interna utbildningar inom yrket?

Arbete med Nordens största bemanningsföretag inom hotell & restaurang?

Utveckla ditt personliga nätverk i branschen?

Få marknadsmässig lön och förmåner?Vi söker "the best of the best" det vill säga DU!Vi ser en stark efterfrågan hos våra kunder och behöver nu stärka upp teamet med rutinerade, positiva, och hungriga Hotellreceptionister & nattreceptionister.

OM RESTAURANGASSISTANS

En trivsam arbetsplats

Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.

Om oss

RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som har utbildning från och/eller 3 års dokumenterad yrkesvana inom Hotell. Erfarenhet från Scandic är ett plus. Du är en utåtriktad och nyfiken person med driv som älskar nya utmaningar och är van att arbeta i högt tempo. Erfarenhet från olika bokningssytem såsom OPERA, SCORPIO, PICASSO, HOTSOFT, TECHOTEL etc är ett krav. Det är ett stort plus om du även kan jobba natt när så behövs.VAD ERBJUDER VI?

Vi erbjuder ett varierande jobb med anställning för enstaka dagar där du kommer arbeta på olika arbetsplatser. Du kommer träffa mycket människor och ställas inför nya utmaningar varje dag. Tjänsten är en anställning för enstaka dagar med möjlighet att jobba mycket. Arbetstiden är förlagd till såväl dag, kväll, natt som helg.KOMPETENS

Minst 3 års erfarenhet som Hotellreceptionist. Du är van att ensam hantera receptionen och känner dig bekväm med att representera företaget vid incheckningsdisken. Som person skall du vara socialt kompetent, serviceminded och professionell i ditt yrkesutövande. Du finner det utmanande att möta nya kollegor, gäster och arbetsplatser. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Har du körkort och bil är detta ett plus i kanten. Vi följer kollektivavtalet enligt HRF. Lön utifrån kollektivavtal och erfarenhet.

Record metadata

Click to view metadata