Upzone Västervik söker guider till vår höghöjdsbana

Occupation: Guide
Employer: Upzone Äventyrsparker
Workplace location: Västervik, Kalmar län, Sverige
Last application date: 2022-07-03
Publication date: 2022-01-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Är du en driven person som vill arbeta i en flexibel och dynamisk miljö?
Upzone är idag ett av Sveriges snabbast växande äventyrsbolag med flera äventyrsparker i landet. Vi erbjuder aktiviteter och event för privatpersoner, grupper och företag i alla dess former. Vår primära aktivitet är höghöjdsbana som är en väldigt populärt aktivitet för alla våra gäster. Vi finns på nio platser runt om i landet och växer i snabb takt på flera andra platser i landet.
Din roll
Att arbeta som Rescuer hos oss på Upzone innebär många gånger fartfyllda dagar. Du arbetar utomhus i våra höghöjdsbanor och att klättra på hög höjd blir din vardag. Arbetet består till stor del av att coacha och instruera våra gäster i hur man använder vår utrustning och tar sig igenom våra banor. Ett stort ansvar du som Rescuer har är att vid behov hjälpa de deltagare som behöver, att ta sig ner eller att fortsätta banan genom räddningsarbete.

Hos oss får du chansen till ett aktivt arbete utomhus och att arbeta med människor som vill utvecklas och utmana sig själva med din hjälp.

Rescuer är ett krävande arbete både fysiskt och psykiskt. Vi söker därför dig som är ansvarsfull, trygg och gillar att arbeta med människor. Du behöver ha ett högt säkerhetstänk, vara positiv och gilla att ge det lilla extra för en bättre upplevelse. Vi söker dig som kan tänkas jobba både vardagar och helger, i alla väder.

Vi erbjuder
- Naturen som arbetsplats
- Ett utvecklande jobb i en spännande bransch
- Utbildning inom rope access via International Adventure Park Association


Din profil
Vi söker dig som är positiv, driven och social.

- God samarbetsförmåga
- En vana att prata inför andra människor
- Problemlösare


Låter det här som en roll för dig? Vill du få möjligheten att både kunna påverka och bidra till Upzones framgång? Vi ser fram emot din ansökan

Anställningsdetaljer:
När: Mars 2022 - november 2022
Omfattning: Säsongsanställning

Record metadata

Click to view metadata