Spännande och utmanande uppdrag som personlig assistent

Occupation: Personlig assistent
Employer: Alma assistans AB
Workplace location: Falun, Dalarnas län, Sverige
Last application date: 2022-02-06
Publication date: 2022-01-14

Prerequisites

Work experiences: Personlig assistent;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokalkontor i Gävle, Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Sollentuna och Växjö.

Nu behöver vi utöka vårt team med fler assistenter till vår 16-åriga kille utanför Falun.
Han är en positiv, glad, humoristisk person med nära till skrattet. Han tycker om att vara aktiv och du behöver vara alert och kunna hänga med.

Vi söker nu efter driftiga assistenter som har förmågan att lyhört se vad som är på gång och behöver göras. Du ska alltid ligga steget före och kunna vara tydlig när det behövs och flexibel när situationen så kräver. Du ska gilla att vara aktiv och se möjligheter och potential i det lilla.

Han behöver stöd och hjälp vid sin sida hela tiden med att planera och organisera. Med ADL och det sociala samspelet. Assistansen bedrivs dygnet runt med vaken natt. Både på skoltid och fritid. Personen vi anställer kommer betyda mycket för honom så det är viktigt att kemin stämmer.

Tjänsten kommer till en början vara en vid behovs anställning som sen när ni lärt känna varann och trivs ihop kan övergå till en fast rad.
Arbetstiderna varierar och kan bestå av pass dag, kväll, natt och helg.
Intervjuer kommer att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Kollektivavtal och lön enligt avtal
Friskvård

Krav
• Körkort och tillgång till bil

Meriterande egenskaper
• Flexibel
• Tydlig
• Lyhörd

Förbered gärna med att beställa ett utdrag från belastningsregistret gällande arbete med barn.

Record metadata

Click to view metadata