Montagesamordnare till Bergvik Sweden!

Occupation: Arbetsledare, anläggning
Employer: Clockwork Hälsingland AB 
Workplace location: Söderhamn, Gävleborgs län, Sverige
Last application date: 2022-02-06
Publication date: 2022-01-14

Prerequisites

Work experiences: Arbetsledare, anläggning;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Om företaget
Bergvik Sweden är ett företag i Bergvik strax utanför Söderhamn i Hälsingland. Här ligger vårt huvudkontor och fabriken för tillverkning av våra produkter. Vi har även ett lokalt försäljningskontor i Örebro.

Vi har specialiserat oss på kompletta lösningar av installationsgolv till främst el- och kraftindustrin samt datorhallar, men även inom områden som exempelvis övervakningscentraler och laboratorier. Sedan starten 1970 har vi investerat stort i FoU vilket har resulterat i de smarta och hållbara produkter som vi erbjuder idag. Utvecklingen har bl.a. resulterat i ett installationstak med samma användningsområden som våra golv, vilket ger våra kunder en ännu mer komplett lösning.
Bergvik Sweden AB är en del av Bergvik Group-koncernen och har systerbolag i Sydafrika, USA, Norge och Australien.

Läs mer om oss på www.bergvik.com

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en montagesamordnare till oss på Bergvik!

I rollen kommer du ha ett viktigt ansvar ut mot våra kunder i att planera och samordna monteringen av våra installations-golv och -tak. Du arbetar nära säljorganisationen och får vid order information om när en installation planeras att ske. Därefter har du kontakt med kunder, montörer, produktion m.fl. och arbetar för att montaget görs på rätt sätt och att all information finns på plats. Det kan handla om att se över säkerhet, stämma av tidsplan och ha all dokumentation på plats.

Du har veckovisa interna möten med övriga organisationen för att få en överblick över de projekt som är på gång och för att planera dina dagar. I rollen ingår även att administrera en del tillstånd, inköp fordon mm. Ungefär sker 2- 5 montage i veckan där du har kontakt med kunderna och byggena för att följa upp hur arbetet fortskrider. I rollen ingår att du gör en del besök hos kunder för att se hur arbetet går, ge rekommendationer, utvärdera arbeten, hantera extra arbeten, släppa jobb för fakturering mm. En del resor inom Sverige krävs. Ibland sker också vissa montage utomlands och då är det viktigt att du är närvarande även där.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av montage och/eller har arbetat på byggarbetsplats, gärna som arbetsledare, elektriker, snickare, eller annat likvärdigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning eller liknande och har god teknisk förståelse. I rollen är det av yttersta vikt att du är skicklig på att kunna planera och strukturera upp ditt arbete. Ibland sker förändringar med kort varsel och då är det viktigt att du har förmågan att snabbt ställa om och hitta nya lösningar.

Din sociala förmåga och intresse för att skapa relationer både externt och internt är betydelsefullt för att lyckas i rollen. Hos oss är du en del i laget och det är viktigt för oss att du bidrar till det.

Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Kan du spanska är det meriterande. B- körkort är ett krav.


Ansökan
Bergvik Sweden AB samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB i den här rekryteringen. Frågor hänvisas därför till ansvarig rekryterare Julia Mortimer 070 821 53 15 eller julia.mortimer@clwork.se. Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 6 februari.

Record metadata

Click to view metadata