Tandsköterska till Örebro Stortorget

Occupation: Tandsköterska
Employer: Colosseum Smile AB
Workplace location: Örebro, Örebro län, Sverige
Last application date: 2022-02-14
Publication date: 2022-01-14

Prerequisites

Work experiences: Tandsköterska;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Stortorget 7, Örebro.

En av våra tandsköterskor ska gå hem på föräldraledighet och nu söker vi en tandsköterska för ett vikariat på ca 1 år. Vår klinik ligger mitt på stortorget i centrala Örebro. Här arbetar vi i moderna lokaler med den senaste utrustningen. Kliniken har 9 behandlingsrum och vi arbetar tillsammans i flera team av tandhygienister, tandläkare och tandsköterskor. Missa inte möjligheten att bli en del av vårt härliga gäng!

Anställningsform och tillträde
Visstidsanställning på 100% med start i slutat på april 2022. För rätt person kan det finnas möjlighet till fast anställning på sikt.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar tandläkaren i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs.

Vi arbetar i teamtandvård med självständigt patientarbete, vilket bland annat innebär delegerat arbete med patient, sterilarbete och administrativt arbete.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du är utbildad tandsköterska. Vi är öppna för att ta emot en nyexaminerad tandsköterska eller dig med några års erfarenhet. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet att assistera allmäntandläkare och är självgående i din yrkesroll. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. Vi använder oss av journalsystemet Frenda.

För att trivas hos oss är du en positiv, social och ödmjuk person som alltid sätter patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Tillsammans på kliniken bidrar varje medarbetare till klinikens lagkänsla och goda arbetsmiljö.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Låter det intressant?
Skicka då in din ansökan enkelt via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 14 februari 2022.

Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Jenny Sörbye på jenny.sorbye@smile.se.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/.

 

Record metadata

Click to view metadata