Klinisk omvårdnadsledare till avdelning Bäckenonkologi [NB this opening has expired]

Occupation: Sjuksköterska, grundutbildad
Employer: Tema Cancer, ME Bäckencancer
Workplace location: Solna, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-01-18
Publication date: 2022-01-14

Prerequisites

Work experiences: Sjuksköterska, grundutbildad;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vill du få dina kollegor att växa? Är du, precis som vi övertygad om att en trygg och god arbetsmiljö är möjlig inom slutenvården? Vill du bedriva vård där lärandemiljö står i fokus? I så fall kan du vara den personen vi söker för tjänsten Klinisk omvårdnadsledare på avdelning Bäckenonkologi i Solna.

Vi erbjuder

För att kunna bedriva den bästa vården måste personalen trivas, må bra och få möjlighet att utvecklas på sin arbetsplats. Det tror vi är möjligt genom en trygg arbetsmiljö, med rätt kompetens och stöd för våra medarbetare - något som du får möjlighet att bidra till i den här tjänsten. 

Om tjänsten

Som klinisk omvårdnadsledare agerar du mentor i nära relation med sjuksköterskorna på avdelningen. Du kommer att arbeta med undervisning, utbildning samt som stöd och bollplank i rondarbete. Vidare kommer du att vara coachande i alla typer av vårdmoment för sjuksköterskorna och handleda direkt ”bedside”. För att kunna genomföra uppdraget har den Kliniska omvårdnadsledaren inget eget patientansvar.

Vi söker

Vi söker dig som:

- är pedagogisk och drivs av att se dina kollegor utvecklas
- har god struktur i ditt dagliga arbete samt förmåga att driva projekt framåt
- är initiativtagande då du förväntas komma med förbättringsförslag och idéer kring avdelningsutveckling
- trivs bra med att arbeta tillsammans med andra människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt
- ser helheten och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Kvalifikationer

Krav:

- Legitimerad sjuksköterska
- Kompetens motsvarande minst steg 3 på Region Stockholms kompetensstege

Meriterande:

- Erfarenhet från högspecialiserad onkologisk vård
- Specialistutbildning inom onkologi, palliativ vård eller akutsjukvård. Pedagogisk utbildning eller handledarutbildning

Varmt välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor:
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation

Provanställning kan tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer

Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/

Record metadata

Click to view metadata