Sjuksköterska till Ortopediska klinikens mottagning, USÖ

Occupation: Sjuksköterska, grundutbildad
Employer: Region Örebro län
Workplace location: Örebro, Örebro län, Sverige
Last application date: 2022-01-30
Publication date: 2022-01-14

Prerequisites

Work experiences: Sjuksköterska, grundutbildad;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Ortopediska klinikens enhet på USÖ består av mottagning, sekretariat, operation och vårdavdelning.

Ortopedmottagningen består av Frakturmottagningen och Ortopedmottagningen. På Frakturmottagningen bedrivs akutsjukvård av patienter med ortopediska besvär samt snabba återbesök och gipsning. Ortopedmottagningen är bemannad dagtid och där har vi planerade besök inför exempelvis operation och opererar mindre fotkirurgi i lokalanestesi. Vi har även sköterskebaserad mottagning där vi tar emot patienter för suturtagning och övrig sårvård.

Arbetsuppgifter på mottagningen:
I arbetsuppgifterna ingår akutsjukvård på Frakturmottagningen, självständigt arbete på den sköterskebaserade mottagningen, arbete på mottagningens operationssal, telefonrådgivning med mera.

Arbetsuppgifter på avdelningen:
From augusti 2022 ingår arbete var 4:e helg på vårdavdelning 37 med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som omvårdnads- och patientarbete, läkemedelshantering samt pre- och postoperativ vård. Handledning av studenter och praktikanter ingår i arbetet.

Vi kan erbjuda ett arbete som både är stimulerande och omväxlande och där du får möjlighet att arbeta under stort egenansvar.

Kvalifikationer:
Vi söker en legitimerad sjuksköterska som gärna har arbetslivserfarenhet. Det är meriterande att ha jobbat inom ortopedi eller på mottagning samt ha ett genuint intresse för sårvård.

Du ska vara positiv, driven, flexibel och ha bra samarbetsförmåga. Personlig lämplighet värderas högt.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen med placering på Ortopediska kliniken. Vi erbjuder dig möjligheten att delta i sjukhusets introduktionsprogram.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Emma Hagenfalk, enhetschef, 019-602 53 00, emma.hagenfalk@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Rosa Olafsdottir, 070-652 03 49, rosa.olafsdottir@vardforbundet.se

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-01-30

Intervjuer sker löpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Ortopediska kliniken är en länsklinik och bedriver verksamhet på Region Örebro läns tre sjukhus: Lindesbergs lasarett, Karlskoga lasarett och Universitetssjukhuset Örebro. Vår spetskompetens på USÖ är främst inom akut-/traumaverksamhet, barn-, rygg- och fotkirurgi. Kliniken har sedan bildandet av en länsklinik genomgått ett utvecklingsarbete som ger nya möjligheter till förbättring, förändring och ökad tillgänglighet för patienterna. Vill du vara delaktig, påverka och är positiv till förändringar så finner du en spännande utmaning här hos oss!

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:47

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Record metadata

Click to view metadata