Familjeläkarna i Barkarby söker en sjuksköterska/enhetschef

Occupation: Sjuksköterska, grundutbildad
Employer: Familjeläkarna i Barkarby
Workplace location: Järfälla, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-02-28
Publication date: 2022-01-14

Prerequisites

Work experiences: Sjuksköterska, grundutbildad;
Languages: Svenska;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi söker dig som är distriksköterska eller mottagningssköterska med intresse av att arbeta både kliniskt samt att leda patientflödet och säkerställa den medicinska säkerheten i det dagliga arbetet tillsammans med verksamhetschef på vår populära Husläkarmottagning i Barkarby.

Du är positiv, initiativrik och ansvarstagande. Du tycker om att arbeta självständigt och ser det som ditt självklara ansvar att bidra till ett glatt och positivt arbetsklimat.

När Familjeläkarna startade år 2008 hade vi som mål att ge våra patienter samma vård som vi skulle ge vår egen familj. Denna vision har vi fortfarande. Vi är engagerade och bryr oss om människor. Vi tar ansvar, vill göra skillnad och hjälpa människor.

Vi erbjuder en varierande arbetsmiljö där du själv är delaktig i schemaläggning för ett flexibelt och varierande arbetssätt. Du är med och planerar i team då vi vill säkerställa att allas expertis och kunskap tas till vara på och att alla känner delaktighet.

Ditt uppdrag

Du arbetar både kliniskt och administrativt och bidrar till utveckling och god vård i vår verksamhet. Du stöttar och leder sjuksköterskor, undersköterskor och administrativ personal framåt utifrån våra gemensamma mål och överenskomna resurser tillsammans med medicinskt ansvarig sköterska och läkare samt verksamhetschef. Du kommer att driva utvecklingsfrågor och följer upp driften i ett nära samarbete med verksamhetschefen.

Tillsammans med Verksamhetschefen ser du till att rutiner följs och uppdateras samt följer upp utsedda ansvarsområden. Du ansvarar över att utreda och följa upp medicinska avvikelser i enlighet med enhetens avvikelserutin.

På vår mottagning arbetar vi i team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer, BVC, sjukgymnast/fysioterapeut, dietist, och arbetsterapeut.

Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB driver vårdcentraler, ASIH och läkarinsatser i Säbo (särskilda boenden) både i Uppsala och i Stockholms län och har ett tydligt och framgångsrikt koncept där du som anställd får stimulans, trivsel och professionell utveckling.

Söker du en arbetssituation där du kan påverka både din och verksamhetens utveckling? Där ditt engagemang och din drivkraft kan bidra till goda och mätbara resultat? En verksamhet med korta beslutsvägar där patienten står i centrum? Familjeläkarna Saltsjöbaden AB består idag av ca 600 anställda som med sitt engagemang och kompetens skapat en varm och familjär arbetsgrupp. Om du vill vara en del av oss är du välkommen att söka tjänsten som enhetschef.

Arbetet bedrivs i moderna ljusa och trevliga lokaler med god arbetsmiljö mitt i Barkarbystadens kärna. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och är en hälsofrämjande arbetsgivare som arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.

Familjeläkarna är kvalitets och miljöcertifierade enligt ISO.

Varmt välkommen med din ansökan till oss. Urval och intervjuer sker löpande

Vi undanber oss vänligt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser


Record metadata

Click to view metadata