Leg. sjuksköterska med ansvar för in och utskrivningsprocessen Håbo Kommun

Occupation: Sjuksköterska, grundutbildad
Employer: Socialförvaltningen
Workplace location: Håbo, Uppsala län, Sverige
Last application date: 2022-04-29
Publication date: 2022-01-14

Prerequisites

Work experiences: Sjuksköterska, grundutbildad;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Om arbetsplatsen
Hemsjukvården i Håbo kommun arbetar med basal och till viss del avancerad sjukvård för kommunens invånare från 17 år och uppåt som inte kan ta sig till primärvården mottagningar.

Vi samarbetar med andra yrkesgrupper inom vård och omsorg.

Arbetsfältet innefattar ordinärt boende, särskilt boende och korttidsboende. Vi söker nu sjuksköterska för arbete med in och utskrivningsprocessen från slutenvård och ordinärt boende. Tjänsten kommer även innefatta vanligt patientarbete.

 

Dina arbetsuppgifter
Du är ansvarig för daglig översyn, planering och uppföljning av inneliggande patienter samt patienter i ordinärt boende som är i behov av av hälso-och sjukvårdsinsatser. Du kommer arbeta i team med kommunens Rehabpersonal samt Biståndshandläggare. Du behöver kunna fatta beslut utifrån din profession i samråd med övriga berörda aktörer utifrån patientens behov.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet i yrket. Du behöver kunna ha många bollar i luften samtidigt, vara självständig och kunna ta egna initiativ, samtidigt som du ser teamarbete som en viktig del i arbetet. Att självständigt kunna organisera och prioritera sitt arbete är grundläggande för att kunna göra rätt insats vid rätt tillfälle.

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket. God förmåga att kommunicera är av största vikt för att motivera individen och personer i nätverket kring brukaren. Eftersom vi förflyttar oss med bil är körkort nödvändigt. 

Om Håbo kommun


Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 22 000 invånare och fortsätter att växa. Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter. I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möjlighet till inflytande och utveckling. Här har du möjlighet att vara delaktig i förändrings- och utvecklingsarbetet.

Vi är ca 1 600 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. För oss är det en självklarhet att ständigt arbeta för att vara en attraktiv arbetsgivare. Hållbar miljö, hälsa och välbefinnande samt teknisk utveckling är några viktiga ingredienser i det arbetet.

Record metadata

Click to view metadata