Innesäljare till Värmebaronen

Occupation: Innesäljare
Employer: Bravura
Workplace location: Kristianstad, Skåne län, Sverige
Last application date: 2022-02-07
Publication date: 2022-01-14

Prerequisites

Work experiences: Innesäljare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


About Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

About the job:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Värmebaronen.

About the company:

Värmebaronen startade sin verksamhet 1975 i Kristianstad och är nu en av Sveriges ledande tillverkare av värmeanläggningar. Produkterna tillverkas i Sverige på Värmebaronens välskötta fabrik i Kristianstad och är kända för hög kvalitet och lång livslängd. Idag levererar Värmebaronen sina produkter till stora delar av världen och innovationskraften samt tillväxten är god.

Tasks and responsibilities:

I rollen som innesäljare ingår du i ett försäljningsteam om nio personer, varav tre innesäljare, där du kommer att arbeta mot den svenska marknaden. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att via telefon och mail supportera företagets B2B-kunder i tekniska frågor, ta emot och registrera ordrar samt att ta fram offerter. Vidare har du ett tätt samarbete med regionsäljarna runtom i Sverige där du stöttar upp i diverse projekt och förväntas vara insatt. Du är också den som har ansvar för att vägleda, ge råd och sälja in varumärket till slutkonsumenter och återförsäljare. Inledningsvis kommer du att erbjudas en gedigen introduktion för att kunna sätta dig in i din nya roll.

Education, Experience and Personal characteristics:

• Avslutad gymnasial utbildning
• Tidigare försäljningserfarenhet
• God datorvana, meriterande om du tidigare arbetat i affärssystemet Monitor
• Svenska flytande i tal och skrift
• Meriterande med tekniskt intresse och erfarenhet från El/VVS-branschen

För att lyckas i rollen tror vi att du som person har en förmåga att alltid sätta kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar samtidigt som du motiveras av att ge förstklassig service. Du är därtill en person som bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker samt testa på nya tillvägagångssätt. Du tar även ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Vidare ser vi att du är prestigelös som person, stöttar ditt team där det behövs och bidrar naturligt till Värmebaronens familjära stämning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och engagemang för tjänsten.

Other information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Österslöv, Kristianstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Innesäljare, säljare, VVS, El, kundsupport, orderhantering, värmeanläggningar, Officepaketet, heltid, Kristianstad

Record metadata

Click to view metadata