Borago och Städakademin söker innesäljare!

Occupation: Innesäljare
Employer: Skill Rekrytering & Bemanning AB
Workplace location: Linköping, Östergötlands län, Sverige
Last application date: 2022-01-30
Publication date: 2022-01-14

Prerequisites

Work experiences: Innesäljare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Har du erfarenhet som säljare och vill ta ett nytt steg i din karriär? Vill du arbeta brett i ett ständigt växande företag? Nu söker Borago och Städakademin en innesäljare till sitt kontor i centrala Linköping - ett varierande arbete där du får chans att påverka företagets utveckling.

Om företaget
Borago är Sveriges ledande kunskapsleverantör inom städrelaterade tjänster. Vi skapar total tjänstekvalitet genom utbildning och konsultstöd för individen, organisationen och beställaren. Vårt arbete gör att kund och brukare känner trygghet och stolthet för den inre miljön. Kunderna är regioner/landsting, kommuner, fastighetsbolag och privata leverantörer av städtjänster.

Borago grundades 1994 och drivs med värdeorden; engagemang, trygghet och utveckling. 2018 skapades Städakademin som tillhandahåller digitala kurser genom e-learn. Idag har Städakademin över 20 distansutbildningar med 7 500 användare av utbildningsplattformen.

Läs mer på www.borago.se, www.stadakademin.se


Dina arbetsuppgifter
Borago och Städakademin befinner sig i en expansiv fas och utökar därför sitt team med en innesäljare. I rollen arbetar du i första hand med försäljning av Städakademins digitala utbildningar och kunskapspaket. I andra hand med Boragos utbildningar och kunskapstjänster. Ett brett och varierande arbete där du både möter nya kunder och vårdar långa relationer.

Mer konkret kommer arbetet att innebära:
• Bokningar och genomförande av digitala kundmöten
• Offertskrivning
• Planering och genomförande av kundaktiviteter, både fysiska och digitala
• Säljplanering med sälj- och marknadsgruppen
• Affärsutveckling och utveckling av vår säljorganisation
• Kundvård och uppföljning av de affärer du genomfört

Du ingår i ett team om fem personer och rapporterar till säljchef.Din profil
För att lyckas i tjänsten som innesäljare på Borago och Städakademin ser vi att du har med dig följande:

Krav
• 3 årig gymnasieutbildning
• Minst 2 års erfarenhet av sälj
• Goda datorkunskaper
• God administrativ förmåga och strukturerat arbetssätt
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
• Eftergymnasial utbildning inom sälj eller marknadsföring
• Erfarenhet av städ- eller fastighetsbranschen
• B-körkort
• Ytterligare språkkunskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du serviceinriktad och kommunikativ. Du trivs i möten med nya människor och är van vid att ta en första kontakt och föra dialog med för dig okända personer. Att arbeta affärsdrivet och målinriktat är självklart för dig och du trivs med att arbeta både enskilt och i grupp. Du ser vikten av att vårda kundrelationer och skapa mervärde för företagets kunder.


Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Borago med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka, logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Matilda Ingeson på 013–4958823 alt. matilda.ingeson@skill.se.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Record metadata

Click to view metadata