Junior innesäljare / Säljsupport / Kundservice

Occupation: Innesäljare
Employer: Bravura
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-02-11
Publication date: 2022-01-14

Prerequisites

Work experiences: Innesäljare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Bromma Stål.

Om företaget:

Bromma stål AB är ett privatägt företag som i 20 år erbjudit sina kunder material inom stål, de är verksamma inom stålkonstruktion och stålhandel med eget stållager samt smidesverkstad. Inom verkstaden erbjuder Bromma stål tjänster såsom lagerlängder av stålbalk, stålrör och stångstål samt service inom måttanpassade stålmaterial och montagetjänster till kompletta entreprenader. Bromma ståls servicecenter erbjuder kunderna snabba leveranser och anpassningsbar service för att tillgodose kundernas behov.
Med ett team på 35 anställda och närmare 2 500 kunder är Bromma stål Stockholms ledande stålleverantör med eget lager och verkstadstillverkning.

Arbetsuppgifter:

Som säljare på Bromma stål arbetar du med inkommande försäljning och ansvarar för kundkontakten och kundservicen genom telefon, mejl och kundmottagningen. Du ansvarar även för att kartlägga och tillgodose kundernas behov med beställningar, priser och leveranser. Vidare administrerar du beställningarna i ett Excel dokument och rapporterar in affärerna i företagets system. Du ingår i ett team med närvarande kollegor som hjälper dig med rådgivning och stöttning i arbetet.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasieutbildning
• Något års arbetslivserfarenhet, gärna från en service- eller kundnära roll
• Goda kunskaper i Microsoft Office-paket, har du tidigare arbetet med mejl och telefon som arbetsverktyg är det meriterande
• Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift
• Körkort är meriterande

Vi lägger stor vikt vid din personlighet i den här rekryteringen, du är ambitiös och ihärdig samt gillar att arbeta med människor. Du har förmågan att ta initiativ och tänka utanför boxen för att hitta effektiva lösningar i olika situationer. Som person är du självsäker, social och driven med förståelse för kundservice och försäljning. Vidare är du självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt har lätt att arbeta tillsammans med andra. slutligen har du en bra kommunikativ förmåga och har lätt för att föra dialoger med såväl kunder som kollegor.

Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Magasinsvägen 5, Spånga, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, säljsupport, innesäljare, kundkontakt, kundservice, sälj, försäljare, heltid, Stockholm, Bromma stål, Spånga

Record metadata

Click to view metadata