Teamledare/Arbetsledare till Isolamin [NB this opening has expired]

Occupation: Arbetsledare, anläggning
Employer: Isolamin Sweden
Workplace location: Överkalix, Norrbottens län, Sverige
Last application date: 2022-02-04
Publication date: 2022-01-19This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vill du utveckla och leda medarbetare som bygger moderna bostäder?

Nu har du möjlighet att vara med från start i ett nytt arbetslag och bygga bostadsmoduler inom industriell produktion. Vi bygger modulerna i nya fabrikslokaler i Överkalix med moderna produktionsprocesser.

Isolamin är inne i ett spännande och expansivt skede. Vill du vara med? Gillar du att instruera, coacha och utveckla medarbetare? Då vill vi träffa dig!


Att bo i Överkalix med omnejd

Överkalix är en gömd skatt i Heart of Lapland. Det är en plats att upptäcka, omgiven av vattenfall och slingrande älvar. Vill du slippa köerna och ha nära till natur och mer tid med barnen, då är Överkalix en utmärkt plats att leva och bo på.


Vi söker Teamledare/Arbetsledare

Vår verksamhet är under stark utveckling och inne i en spännande fas. Du får här möjlighet att vara med och utveckla något nytt. Din arbetsinsats handlar om att tillsammans med arbetsledare och platschef leda ditt uppdrag enligt det arbetssätt som finns i industriell produktion. Vi jobbar i team med olika kompetenser för att nå mål och resultat.


I din roll som Teamledare/ Arbetsledare kommer du framför allt att arbeta tillsammans med Arbetsledare/Avdelningschefen för att:


Din profil/Vem söker vi:

Vi söker dig som har en positiv attityd, är energifylld och flexibel. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Krav:


Meriterande:

Interna utbildningar


Tycker du att det här låter som ett intressant arbete för dig? Sök i så fall omgående, intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.


Skicka in din ansökan märkt med "Teamledare Isolamin" till: ansokan@partgroup.se


Sista ansökningsdag: 2022-02-04

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placering: Överkalix

Arbetstider: Dagtid

Omfattning: Heltid, med inledande provanställning.


Vi tror på mångfald och ser gärna både kvinnliga och manliga sökande samt sökande med annan kulturell bakgrund.

Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR.

Vi undanber oss all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.


Vid frågor kontakta någon av våra arbetsledare:


Om företaget:

Isolamin tillverkar produkter och kundanpassade lösningar inom området bostads- och hotellmoduler samt sandwichelement, där höga krav ställs på ljudreduktion, hållfasthet, täthet, brandsäkerhet och estetik. Nya produkter till nya marknader utvecklas löpande. All tillverkning sker i Sverige. Isolamin arbetar inom Bygg & Industri och har sina kunder främst i Skandinavien och Nordeuropa. Läs mer här: https://isolamin.se/moduler/

Isolamin Sweden AB ingår i företagsgruppen PartGroup tillsammans med Part Construction AB, PreBad AB, Space Interior Sverige AB, Altor Industrie, Part Systems AB och PCS Modulsystem AB.


Record metadata

Click to view metadata