Hotellreceptionist helger och sommar [NB this opening has expired]

Occupation: Hotellreceptionist
Employer: GRÄNSÖ SLOTT AB
Workplace location: Västervik, Kalmar län, Sverige
Last application date: 2022-02-27
Publication date: 2022-01-20

Prerequisites

Languages: Svenska; Engelska;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Hotellreceptionist sökes till Gränsö slott, extra på helger och sommarjobb.

Vi söker dig som gillar service, mötet med gästen och att befinna dig i centrum av en snabbt växande verksamhet, på en anläggning med fantastisk arbetsmiljö.

Vi vill att du som söker har en hög servicekänsla, ordningssinne och ett genuint intresse för möte med människor, gästen. Du är stresstålig, gillar teamarbete och är trygg som person.

Du är dessutom en bra kommunikatör, behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och har en känsla för detaljer samt tidigare erfarenhet av hotellreception och bokning eller motsvarande arbete.

Vi söker dig som vill jobba extra hos oss på helger och till sommaren.

Arbetet innebär att du sköter allt från bokningar, checkar in gäster samt hjälper till med viss enklare service till spagäster och i lobbybaren. Arbetet är dag- och kvällstid främst helger och ibland inhopp vid sjukdom. Sommartid erbjudes en deltidstjänst på ca 70-80%. Vi arbetar i bokningssystemet Hotsoft.

Gränsö slott ligger i Västerviks skärgård cirka 4 km från Västervik. Gränsö slott är en modern slottsresort med fyrstjärnigt hotell, spa, slottsrestaurang och ett charmigt slottscafé.Record metadata

Click to view metadata