Anläggningstekniker/Underhållstekniker [NB this opening has expired]

Occupation: Arbetsledare, anläggning
Employer: Wikan Personal Botnia AB
Workplace location: Skellefteå, Västerbottens län, Sverige
Last application date: 2022-02-09
Publication date: 2022-01-21

Prerequisites

Work experiences: Arbetsledare, anläggning;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Dina arbetsuppgifter
Som tekniker har du en viktig roll i kundens centrala förråds-inköpsprocesser. Du har samordningsansvar och projektleder huvuddelen av ansvarsområdets anläggningar och utrustningar. Vidare leder/deltar du i enklare inköp av artiklar, material och tjänster samt även upphandlingar, utformning av servicekontrakt och tjänster både internt och externt. Arbetsuppgifterna innefattar även egna utredningar, utvärderingar, uppföljningar, dokumenthantering samt besörjer god registervård.

Som tekniker på förrådet har du stor frihet och förtroende att planera det dagliga arbetet självständigt och i nära samarbete med övriga grupp- och avdelningschefer.

Du kommer att aktivt delta i förbättringsarbeten och identifiera, utveckla strategier och arbetssätt som harmoniserar med kundens övergripande mål.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du som söker har en förmåga att skapa förtroende och kan kommunicera på ett sätt som gör att goda relationer uppstår och bibehålls på ett affärsmässigt sätt. Vidare ser vi att du har en god initiativförmåga, är strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du bidrar med en positiv energi till din omgivning och trivs med att arbeta i miljöer där du själv är delaktig i förändringsarbetet och skapandet av struktur och ordning.

Vi ställer krav på 3-årigt gymnasium, gärna med teknisk eller ekonomisk inriktning. Vi ser det också som ett krav att du har mångårig erfarenhet från arbete som tekniker/ingenjör eller arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du har goda kunskaper i svenska och/eller engelska i tal och skrift samt goda IT-kunskaper.

Har du tidigare arbetat som säljare inom teknisk fackhandel ser vi det som meriterande. Utbildning och erfarenhet av inköp och upphandlingar samt erfarenhet av befattning med personalansvar ser vi också som meriterande.

Vi värdesätter att du ser helheten och är bekväm vid beslutsfattande. Du agerar med integritet och med pålitlighet som ledord. Då belastningen varierar i omfattning är det viktigt att du hanterar en föränderlig vardag och har en god simultanförmåga.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid
Varaktighet: ca 6 månader
Sista ansökningsdag: 2022-02-09, urval och intervjuer sker löpande
Placeringsort: Skellefteå

Tjänsten är ett konsultuppdrag.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Andreas Ögren, Wikan personal 0910-770987.

Record metadata

Click to view metadata