Produktchef El [NB this opening has expired]

Occupation: Arbetsledare, anläggning
Employer: Lambertsson Sverige AB
Workplace location: Malmö, Skåne län, Sverige
Last application date: 2022-02-06
Publication date: 2022-01-21

Prerequisites

Work experiences: Arbetsledare, anläggning;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi söker nu en ersättare till vår produktchef med inriktning el som nu går vidare till ett annat uppdrag inom bolaget. Placeringsort är på någon av våra kundcenter/filialen efter överenskommelse.

Om tjänsten

Som Produktchef arbetar du gentemot vår verksamhet i hela landet. Arbetet innebär optimering av maskinparken, vara ansvarig gentemot utvalda leverantörer inom området och arbeta med omvärldsbevakning. Du kommer även ta fram riktlinjer för produkter avseende nyttjande och underhåll. Du stöttar verksamheten med anskaffning och allokering, samt säkerställer att produktsortimentet efterlever de lagar och krav som ställs på tex säkerhet och miljö. Du är drivande i ett produktråd där du tillsammans med de regionala el-cheferna fångar upp och driver frågor samt stöttar den lokala organisationen. Resor förekommer i tjänsten.

Om dig

Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet av att arbeta med el eller liknande, du har också ett tekniskt intresse och förståelse. Vi tror även att du har kunskap inom ekonomi, miljö och kvalitet. Du är van att arbeta strukturerat och att driva ditt eget arbete. Som produktchef kommer du ha många kontakter med medarbetare runt om i företaget, vilket ställer krav på en god kommunikationsförmåga.

Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Kontaktuppgifter

Anders Barchéus, Anders.Barcheus@lambertsson.com

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade om annonserings- och rekryteringshjälp.

Record metadata

Click to view metadata