Receptionist [NB this opening has expired]

Occupation: Hotellreceptionist
Employer: Visby Gustavsvik / Gotlandsresor AB
Workplace location: Gotland, Gotlands län, Sverige
Last application date: 2022-04-30
Publication date: 2022-01-21

Prerequisites

Work experiences: Hotellreceptionist;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Som receptionist är du det första serviceproffset våra gäster möter, vill du vara en av oss i receptionen på Gustavsvik?

Du är våra gästers första och sista intryck! När gästerna möts av ett varmt leende och ett ”välkommen” då har deras vistelse hos oss börjat. Om vi lyckas överträffa deras förväntningar har vi nått målet som serviceproffs.

På samma sätt vill vi att våra medarbetare ska känna. Det ska kännas bra och vara roligt att gå till jobbet. Så vi försöker vara lika måna om varandra som vi är om våra gäster.

Att värna om vår miljö är också viktigt för oss. Vi strävar efter att utveckla och hitta nya vägar för att ständigt bli bättre och minska vår påverkan på miljön.
Du behöver inte ha ett CV fyllt av utbildningar och erfarenheter men du behöver ha viljan att lära dig, känna ett engagemang för ditt jobb och tycka om att möta och jobba med människor. Att jobba som serviceproffs , är det något för dig? I så fall kan vi ge dig ett härligt kamratgäng, möte med fantastiska gäster där DU får bidra till att ge dem ”det lilla extra”, möjlighet att utvecklas och gå vidare inom företagets olika avdelningar. Dessutom får du jobba i en fantastisk miljö nära naturen och havet.

Under anställningstiden får du ta del av våra förmåner som friskvård, massage och träning, personalrabatt på båtresor och våra restauranger med mera. Vi har kollektivavtal och du får avtalsenlig lön.

Det är en säsongsanställning och du behöver kunna börja hos oss redan i april/maj och fortsätta in i september då vi har en lång säsong. Minimiålder 20 år.

Kort om din chef:
Iolanta, som är team leader, uppskattar att hennes gäng utstrålar glädje och energi, är sig själva och ger våra gäster bästa service. Som ledare är hon omtänksam och tycker det är viktigt att alla mår bra och trivs på sitt jobb. Så medarbetarna i sin tur kan leverera bästa service till våra gäster.

Vår största tillgång är personalen – ett gäng med glimten i ögat, som bidrar till ett mycket gott arbetsklimat – där du kan bli en i teamet!

Känner du nu, ”där vill jag jobba” då skickar du en ansökan, där du berättar lite om vem du är och vad som gör dig till en engagerad medarbetare.

Visby Gustavsvik är en semesterby som ligger en liten bit norr om Visby i ett fantastisk läge nära natur och hav. Vi är en säsongsöppen anläggning och erbjuder våra gäster en reception, frukost och restaurang. Här erbjuder vi olika typer av boenden som passar allt från par till den stora familjen. Vi är även ett populärt alternativ för skolklasser och idrottsresor. Visby Gustavsvik är en del av Gotlandsresor AB som äger och driver boendeanläggningar.

Record metadata

Click to view metadata