Vill du jobba som serviceproffs i köket på Visby Gustavsvik – i en underbar miljö nära naturen och havet?
Vi vill erbjuda våra gäster en måltid som är lagad av en kock som är kreativ, och som har ambitionen att leverera mat som överträffar våra gästers förväntningar, även om vi erbjuder en enklare meny som passar många så ska den reta smaklökarna och ge våra gäster mersmak. Vi vill att våra gäster ska få en trevlig och avslappnad kväll som det gärna återkommer till igen och igen.
På samma sätt vill vi att våra medarbetare ska känna. Det ska kännas bra och vara roligt att gå till jobbet. Så vi försöker vara lika måna om varandra som vi är om våra gäster.
Att värna om vår miljö är också viktigt för oss. Vi strävar efter att utveckla och hitta nya vägar för att förbättra miljön, från vår egen arbetsmiljö till vilka produkter vi använder. En stor och viktig del när man arbetar i köket är att varje dag sträva efter och engagera sig i hur vi kan minska svinnet.
Vem är du? Du behöver inte ha ett CV fyllt av utbildningar men du behöver ha tidigare erfarenhet av att jobba som kock och även ha viljan att lära dig, känna ett engagemang för ditt jobb och tycka om att möta och jobba med människor. Att jobba som serviceproffs, är det något för dig? I så fall kan vi ge dig ett härligt kamratgäng, möte med fantastiska gäster där DU får bidra till att ge dem ”det lilla extra”, möjlighet att utvecklas och gå vidare inom företagets olika avdelningar.
Under anställningstiden får du ta del av våra förmåner som friskvård, massage och träning, personalrabatt på färjeresor och våra restauranger med mera. Vi har kollektivavtal så du får avtalsenlig lön.
Kort om din chef: Pernilla, som kommer att vara din närmaste chef, tycker det att viktigt att alla känner sig välkomna och sedda på arbetsplatsen. Hennes strävan är att ge personalen trygghet och självförtroendet att ta initiativ och ansvar för sitt arbete. Hon värdesätter ett team som jobbar mot samma mål och som ger våra gäster bästa service och en härlig upplevelse.
Det är en säsongsanställning och du behöver kunna börja hos oss i maj/juni och jobba till och med minst augusti, eventuellt extra timmar före och efter säsongen.
Vår största tillgång är personalen – ett gäng med glimten i ögat, som bidrar till ett mycket gott arbetsklimat – där du kan bli en i teamet!
Känner du nu, ”där vill jag jobba” då skickar du en ansökan, där du berättar lite om vem du är och vad som gör dig till en engagerad medarbetare.
Visby Gustavsvik är en semesterby som ligger en liten bit norr om Visby i ett fantastisk läge nära natur och hav. Vi är en säsongsöppen anläggning och erbjuder våra gäster en reception, frukost och restaurang. Här erbjuder vi olika typer av boenden som passar allt från par till den stora familjen. Vi är även ett populärt alternativ för skolklasser och idrottsresor. Visby Gustavsvik är en del av Gotlandsresor AB som äger och driver boendeanläggningar.
id: 25552495
external_id: 46-556141-1009-110634-51363
webpage_url: https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/25552495
logo_url: null
headline: Kock
application_deadline: 2022-04-30T23:59:59
number_of_vacancies: 2
description:
text: Vill du jobba som serviceproffs i köket på Visby Gustavsvik – i en underbar miljö nära naturen och havet?\n\nVi vill erbjuda våra gäster en måltid som är lagad av en kock som är kreativ och som har ambitionen att leverera mat som överträffar våra gästers förväntningar även om vi erbjuder en enklare meny som passar många så ska den reta smaklökarna och ge våra gäster mersmak. Vi vill att våra gäster ska få en trevlig och avslappnad kväll som det gärna återkommer till igen och igen. \n\nPå samma sätt vill vi att våra medarbetare ska känna. Det ska kännas bra och vara roligt att gå till jobbet. Så vi försöker vara lika måna om varandra som vi är om våra gäster.\n\nAtt värna om vår miljö är också viktigt för oss. Vi strävar efter att utveckla och hitta nya vägar för att förbättra miljön från vår egen arbetsmiljö till vilka produkter vi använder. En stor och viktig del när man arbetar i köket är att varje dag sträva efter och engagera sig i hur vi kan minska svinnet.\r\nVem är du?\nDu behöver inte ha ett CV fyllt av utbildningar men du behöver ha tidigare erfarenhet av att jobba som kock och även ha viljan att lära dig känna ett engagemang för ditt jobb och tycka om att möta och jobba med människor. Att jobba som serviceproffs är det något för dig? I så fall kan vi ge dig ett härligt kamratgäng möte med fantastiska gäster där DU får bidra till att ge dem ”det lilla extra” möjlighet att utvecklas och gå vidare inom företagets olika avdelningar. \n\nUnder anställningstiden får du ta del av våra förmåner som friskvård massage och träning personalrabatt på färjeresor och våra restauranger med mera. Vi har kollektivavtal så du får avtalsenlig lön.\n\nKort om din chef:\nPernilla som kommer att vara din närmaste chef tycker det att viktigt att alla känner sig välkomna och sedda på arbetsplatsen. Hennes strävan är att ge personalen trygghet och självförtroendet att ta initiativ och ansvar för sitt arbete. Hon värdesätter ett team som jobbar mot samma mål och som ger våra gäster bästa service och en härlig upplevelse. \n\nDet är en säsongsanställning och du behöver kunna börja hos oss i maj/juni och jobba till och med minst augusti eventuellt extra timmar före och efter säsongen.\n\nVår största tillgång är personalen – ett gäng med glimten i ögat som bidrar till ett mycket gott arbetsklimat – där du kan bli en i teamet! \n\nKänner du nu ”där vill jag jobba” då skickar du en ansökan där du berättar lite om vem du är och vad som gör dig till en engagerad medarbetare.\n\nVisby Gustavsvik är en semesterby som ligger en liten bit norr om Visby i ett fantastisk läge nära natur och hav. Vi är en säsongsöppen anläggning och erbjuder våra gäster en reception frukost och restaurang. Här erbjuder vi olika typer av boenden som passar allt från par till den stora familjen. Vi är även ett populärt alternativ för skolklasser och idrottsresor. Visby Gustavsvik är en del av Gotlandsresor AB som äger och driver boendeanläggningar.
text_formatted: Vill du jobba som serviceproffs i köket på Visby Gustavsvik – i en underbar miljö nära naturen och havet?\n\nVi vill erbjuda våra gäster en måltid som är lagad av en kock som är kreativ och som har ambitionen att leverera mat som överträffar våra gästers förväntningar även om vi erbjuder en enklare meny som passar många så ska den reta smaklökarna och ge våra gäster mersmak. Vi vill att våra gäster ska få en trevlig och avslappnad kväll som det gärna återkommer till igen och igen. \n\nPå samma sätt vill vi att våra medarbetare ska känna. Det ska kännas bra och vara roligt att gå till jobbet. Så vi försöker vara lika måna om varandra som vi är om våra gäster.\n\nAtt värna om vår miljö är också viktigt för oss. Vi strävar efter att utveckla och hitta nya vägar för att förbättra miljön från vår egen arbetsmiljö till vilka produkter vi använder. En stor och viktig del när man arbetar i köket är att varje dag sträva efter och engagera sig i hur vi kan minska svinnet.\r\nVem är du?\nDu behöver inte ha ett CV fyllt av utbildningar men du behöver ha tidigare erfarenhet av att jobba som kock och även ha viljan att lära dig känna ett engagemang för ditt jobb och tycka om att möta och jobba med människor. Att jobba som serviceproffs är det något för dig? I så fall kan vi ge dig ett härligt kamratgäng möte med fantastiska gäster där DU får bidra till att ge dem ”det lilla extra” möjlighet att utvecklas och gå vidare inom företagets olika avdelningar. \n\nUnder anställningstiden får du ta del av våra förmåner som friskvård massage och träning personalrabatt på färjeresor och våra restauranger med mera. Vi har kollektivavtal så du får avtalsenlig lön.\n\nKort om din chef:\nPernilla som kommer att vara din närmaste chef tycker det att viktigt att alla känner sig välkomna och sedda på arbetsplatsen. Hennes strävan är att ge personalen trygghet och självförtroendet att ta initiativ och ansvar för sitt arbete. Hon värdesätter ett team som jobbar mot samma mål och som ger våra gäster bästa service och en härlig upplevelse. \n\nDet är en säsongsanställning och du behöver kunna börja hos oss i maj/juni och jobba till och med minst augusti eventuellt extra timmar före och efter säsongen.\n\nVår största tillgång är personalen – ett gäng med glimten i ögat som bidrar till ett mycket gott arbetsklimat – där du kan bli en i teamet! \n\nKänner du nu ”där vill jag jobba” då skickar du en ansökan där du berättar lite om vem du är och vad som gör dig till en engagerad medarbetare.\n\nVisby Gustavsvik är en semesterby som ligger en liten bit norr om Visby i ett fantastisk läge nära natur och hav. Vi är en säsongsöppen anläggning och erbjuder våra gäster en reception frukost och restaurang. Här erbjuder vi olika typer av boenden som passar allt från par till den stora familjen. Vi är även ett populärt alternativ för skolklasser och idrottsresor. Visby Gustavsvik är en del av Gotlandsresor AB som äger och driver boendeanläggningar.
company_information: null
needs: null
requirements: null
conditions: Heltid\r\nVisstidsanställning 3-6 månader
employment_type:
concept_id: PFZr_Syz_cUq
label: Vanlig anställning
legacy_ams_taxonomy_id: 1
salary_type:
concept_id: oG8G_9cW_nRf
label: Fast månads- vecko- eller timlön
legacy_ams_taxonomy_id: 1
salary_description: Fast månads- vecko- eller timlön
duration:
concept_id: Xj7x_7yZ_jEn
label: 3 månader – upp till 6 månader
legacy_ams_taxonomy_id: 3
working_hours_type:
concept_id: 6YE1_gAC_R2G
label: Heltid
legacy_ams_taxonomy_id: 1
scope_of_work:
min: 100
max: 100
access: null
employer:
phone_number: null
email: null
url: http://www.visbygustavsvik.se
organization_number: 5561411009
name: Gotlandsresor AB
workplace: Visby Gustavsvik / Gotlandsresor AB
application_details:
information: null
reference: null
email: null
via_af: false
url: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/110634/create/?utm_source=ams&utm_medium=promotionserializer
other: null
experience_required: true
access_to_own_car: false
driving_license_required: false
driving_license: null
occupation:
concept_id: JbJw_as4_S93
label: Kock à la carte
legacy_ams_taxonomy_id: 7663
occupation_group:
concept_id: BStc_SJh_DKG
label: Kockar och kallskänkor
legacy_ams_taxonomy_id: 5120
occupation_field:
concept_id: ScKy_FHB_7wT
label: Hotell restaurang storhushåll
legacy_ams_taxonomy_id: 7
workplace_address:
municipality: Gotland
municipality_code: 0980
municipality_concept_id: Ft9P_E8F_VLJ
region: Gotlands län
region_code: 09
region_concept_id: K8iD_VQv_2BA
country: Sverige
country_code: 199
country_concept_id: i46j_HmG_v64
street_address: null
postcode: null
city: null
coordinates:
18.714468000000000103000274975784122943878173828125
57.64968499999999806959749548695981502532958984375
must_have:
skills:
languages:
work_experiences:
weight: 10
concept_id: JbJw_as4_S93
label: Kock à la carte
legacy_ams_taxonomy_id: 7663
nice_to_have:
skills:
languages:
work_experiences:
application_contacts:
publication_date: 2022-01-22T10:43:04
last_publication_date: 2022-04-30T23:59:59
removed: true
removed_date: 2022-04-25T16:41:44
source_type: VIA_PLATSBANKEN_DXA
timestamp: 1642844584917
application_deadline_short: 2022-04-30
publication_date_short: 2022-01-22
last_publication_date_short: 2022-04-30