Erfaren hotellreceptionist/nattreceptionist [NB this opening has expired]

Occupation: Hotellreceptionist
Employer: RestaurangAssistans
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-07-13
Publication date: 2022-01-24

Prerequisites

Work experiences: Hotellreceptionist;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi ser en ökande efterfrågan hos våra kunder och behöver nu stärka upp teamet med rutinerade, positiva, och hungriga hotellreceptionister & nattreceptionister inför våren.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som har utbildning från och/eller 3 års dokumenterad yrkesvana inom Hotell. Du är en utåtriktad och nyfiken person med driv som älskar nya utmaningar och är van att arbeta i högt tempo. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Har du körkort och bil är detta ett plus i kanten.

Vi följer kollektivavtalet enligt HRF. Lön utifrån kollektivavtal och erfarenhet. Erfarenhet från olika bokningssytem såsom OPERA, SCORPIO, PICASSO, HOTSOFT etc är ett krav.

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar med möjlighet att jobba enligt egna önskemål och förutsättningar. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, natt och helg.OM RESTAURANGASSISTANS

RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor.

Record metadata

Click to view metadata