Erfaren undersköterska inom kardiologi och/eller akutsjukvård, avdelning 51 [NB this opening has expired]

Occupation: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Employer: Södersjukhuset AB, Kardiologi, Vårdavdelning/Mottagning
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-01-30
Publication date: 2022-01-26

Prerequisites

Work experiences: Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Med en av Nordens största akutmottagningar är akutsjukvård i centrum för vår verksamhet och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna Södersjukhusets specialitet. Södersjukhuset har även Sveriges största förlossningsklinik med omkring 8000 förlossningar per år. Södersjukhuset har cirka 5000 medarbetare och till sjukhuset söker ungefär 150 000 patienter för akuta besök varje år. På Södersjukhuset bedrivs även omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Vår vision; Sveriges ledande akutsjukhus.Verksamhetsområde Kardiologi söker dig som är erfaren undersköterska med intresse för hjärtsjukvård till avdelning 51

Kardiologen på Södersjukhuset är en av Sveriges största enheter för hjärtsjukvård och ligger i framkant inom kvalitetsutveckling och omvårdnadsforskning.

Våra vårdavdelningar har ett nära samarbete med akuten, koronarintervention och pacemakeroperation. Hjärtavdelningarna bedriver vård mot ischemi, arytmi och hjärtsvikt. Vi arbetar främst med akutsjukvård men bedriver även subakut och elektiv vård. I vår verksamhet pågår fortlöpande forskning och utveckling av arbetssätt och metoder.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill vara med och skapa en kvalitetssäker patientvård för våra hjärtpatienter på vår avdelning 51, med ischemi inriktning. På vår avdelning arbetar vi i processer i tvärprofessionella team med patienten i fokus där lagkänslan är viktig. Vi har en platt organisation med närhet mellan medarbetare och chefer och korta beslutsvägar. Hos oss arbetar du i en kunskapsintensiv miljö där du har möjlighet att utveckla dig själv och göra skillnad.

Anställningsform

Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Treskift dag, kväll och natt med individuell schemaplanering enligt poängmodellen, heltidsmått 37h. 

Vi erbjuder

- Stimulerande arbetsuppgifter på vårdavdelning där man jobbar i ett tvärprofessionell team med högt i tak
- Individuell introduktion efter dina behov och tidigare erfarenheter.
- Södersjukhuset har egna träningslokaler med gym och roliga gruppaktiviteter. Vi ligger centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana.

Kravprofil

- Mångårig erfarenhet av arbete som undersköterska gärna inom hjärtsjukvård och/eller akutsjukvård.
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Din förmåga att samarbeta med olika yrkeskategorier är väl utvecklad och du har alltid ett serviceinriktat förhållningsätt till våra patienter. Du är en ansvarstagande person och vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och värderingar för din yrkesroll

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/

Record metadata

Click to view metadata