Arbetsledare hotellstäd [NB this opening has expired]

Occupation: Arbetsledare, städ/Städledare
Employer: Visby Gustavsvik / Gotlandsresor AB
Workplace location: Gotland, Gotlands län, Sverige
Last application date: 2022-02-11
Publication date: 2022-01-28

Prerequisites

Work experiences: Arbetsledare, städ/Husfru/Städledare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi söker nu en Arbetsledare till vår städavdelning – vill du vara en av oss på Gustavsvik?

När våra gäster checkar in i sitt boende ska de inte se att någon har bott där tidigare. Att rummen är välstädade är självklart men kan du göra det lilla extra för att få dem att känna sig välkomna och omhändertagna då är du rätt person för oss. Att våra gäster lämnar oss lite gladare, nöjdare och mer tillfreds än när de kom är ett av målen som serviceproffs.

På samma sätt vill vi att våra medarbetare ska känna. Det ska kännas bra och vara roligt att gå till jobbet och vi försöker vara lika måna om varandra som vi är om våra gäster.

Att värna om vår miljö är också viktigt för oss. Vi strävar efter att utveckla och hitta nya vägar för att ständigt bli bättre och minska vår påverkan på miljön.

Vi söker nu en avdelningschef till vår städavdelning på Visby Gustavsvik. Vår anläggning är öppen april - okt, så en stor del av jobbet är rekrytering, planering och utbildning av säsongspersonal. I rollen igår schemaplanering, leda och fördela de dagliga arbetsuppgifterna samt uppföljning av personal. Jobbet är ett varierande arbete som skiljer sig mycket beroende av säsong. Under högsäsong är det mycket arbetsledning, planering och uppföljning men där du även kan behöva vara en del av den dagliga driften. Övrig tid på året tar du själv hand om storstädning av våra boenden och kan även ingå i Scandic Visbys städteam.
Vem är du?

För att passa till denna roll behöver du vara prestigelös och älska att jobba med och utveckla människor. Då vi främst jobbar med säsongspersonal behöver du gilla att lära upp ny personal och vara en ledare som anstränger sig lite extra för att få en gemensamhet i teamet. Det viktigaste av allt är dock ha viljan att lära dig, känna ett engagemang för ditt jobb och tycka om att möta och jobba med människor.

Du bör ha tidigera ledaregenskaper och vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter eller redan idag arbetar inom hotell-/turism branschen. Körkort är ett krav.

Att jobba som ledare för vår städavdelning , är det något för dig? I så fall kan vi ge dig ett härligt kamratgäng, möte med fantastiska gäster där DU får bidra till att ge dem ”det lilla extra”, möjlighet att utvecklas dessutom får du jobba i en fantastisk miljö nära naturen och havet.

Som anställd hos oss får du ta del av våra förmåner som friskvård, massage och träning, personalrabatt på båtresor och våra restauranger med mera. Vi har kollektivavtal och du får avtalsenlig lön.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders prövotid. Tillsättning så snart som möjligt.

Kort om din chef:
Pernilla, som kommer att vara din närmaste chef, tycker det att viktigt att alla känner sig välkomna och sedda på arbetsplatsen. Hennes strävan är att ge personalen trygghet och självförtroendet att ta initiativ och ansvar för sitt arbete. Hon värdesätter ett team som jobbar mot samma mål och som ger våra gäster bästa service och en härlig upplevelse.

Vår största tillgång är personalen – ett gäng med glimten i ögat, som bidrar till ett mycket gott arbetsklimat – där du kan bli en i teamet!

Känner du nu, ”där vill jag jobba” då skickar du en ansökan, där du berättar lite om vem du är och vad som gör dig till en engagerad medarbetare.

Visby Gustavsvik är en semesterby som ligger en liten bit norr om Visby i ett fantastisk läge nära natur och hav. Vi är en säsongsöppen anläggning och erbjuder våra gäster en reception, frukost och restaurang. Här erbjuder vi olika typer av boenden som passar allt från par till den stora familjen. Vi är även ett populärt alternativ för skolklasser och idrottsresor. Visby Gustavsvik är en del av Gotlandsresor AB som äger och driver boendeanläggningar.

Record metadata

Click to view metadata