Sommelier eller Servitör inom Fine Dining [NB this opening has expired]

Occupation: Sommelier
Employer: RestaurangAssistans
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-06-30
Publication date: 2022-05-19

Prerequisites

Work experiences: Sommelier;



This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi har en ökad efterfrågan på personal inom Göteborgs Fine Dining sektor och söker nu dig som brinner för en karriär inom hospitality.



VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som har lämplig utbildning eller dokumenterad yrkesvana inom Fine Dining. Du är en utåtriktad och nyfiken person med driv som älskar nya utmaningar. Att i detalj beskriva mat och dryck i kombination ser du som ett rent nöje och en konst. Du älskar gästkontakt och att överträffa gästernas förväntningar. Du söker nu flexibilitet och möjlighet att själv styra ditt schema, arbetstider och arbetsplats.







KOMPETENS

Du är van att ensam hantera en station i matsalen med elegans och känner dig bekväm med att presentera såväl mat som dryck. Du har ett passionerat intresse för mat och dryck. Som person skall du vara socialt kompetent, service minded och professionell. Du har genomgått lämplig utbildning eller har lång erfarenhet inom yrket. Du älskar att möta nya kollegor, gäster och ha stor variation i ditt arbete. Du kommunicerar obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift.



Lön och anställningsform enligt överenskommelse.





VAD VI ERBJUDER?

Flexibilitet och kontroll över ditt eget schema

Möjlighet att kombinera ditt arbete hos oss med till exempel studier eller annan sysselsättning

Trygga och bra villkor via HRF, Visita

Tillgänglighet för vår personal klockan 06-22 alla dagar

En språngbräda in i restaurangbranschen

Utbildningar och utveckling

Varierande arbetsuppgifter och arbetsplatser





OM RESTAURANGASSISTANS

Restaurang Assistans är Nordens största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från Guide Michelin-krogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Vi arbetar efter ledorden Effektivitet, Kvalitet, Flexibilitet och Omtanke.

Välkommen till oss!

Record metadata

Click to view metadata