Är du Capgemini's nästa drivna rekryterare? [NB this opening has expired]

Occupation: Rekryterare/Rekryteringskonsult
Employer: Academic Work
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-06-21
Publication date: 2022-05-21

Prerequisites

Work experiences: Rekryterare/Rekryteringskonsult;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Brinner du för nätverk, människor och rekrytering? Lockar det dig att arbeta i en internationell, snabbfotad och föränderlig organisation med konstant strävan till förbättring samt utveckling? Då kan du vara den rekryterare vi söker till Capgemini´s Financial Services team med placering i Stockholm! Här får du möjligheten att växa och utvecklas med tiden. Vi arbetar med löpande urval, så sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Capgemini är ett stort och välkänt globalt rekryteringsföretag med ett väldigt fint omdöme över hela världen. Här strävar man alltid efter att utvecklas och lägger stor vikt på sina kundrelationer och att bibehålla dessa på bästa sätt. Samtidigt som de är ett företag där de har kul på jobbet, arbetar de dagligen med hög kompetens och vision för att nå deras mål.

Om teamet:

Som Talent Acquisition Specialist på Capgemini kommer du att arbeta dedikerat mot ett av deras affärsområden, Financial Services, och driva hela rekryteringsprocessen från start till mål. Du kommer att ingå i ett energiskt team som stöttar varandra och alltid sätter teamet framför jaget. Tillsammans brinner de för att utveckla organisationen och ta initiativ till nya idéer. Det är ett passionerat och drivet team med en stark sammanhållning och som alltid har en öppen och ärlig kultur som genererar spännande diskussioner och utvecklingsmöjligheter.

Financial Services i Stockholm är en del av en global organisation på Capgemini. Deras specialister tillhandahåller ett komplett utbud av tekniska tjänster för att hjälpa deras kunder att fånga hållbara affärsresultat. Financial Services fokuserar på nyckeldomäner för finansiella tjänster: bank, kapitalmarknad, försäkring, kort och betalningar, förmögenhets- och tillgångsförvaltning samt riskhantering och efterlevnad.

Om rollen:

Som Talent Acquisition Specialist har du ett helhetsansvar för rekryteringsprocesserna du arbetar i. Du säkerställer kvalitet och arbetar i processens samtliga delar från kravställning, annons, search, selektering, intervju, test/referens till jobberbjudandet! Du kommer att arbeta nära rekryterande chefer och behöver agera både rådgivare och support under processens gång för att säkerställa effektivitet och kandidatfokus. Du arbetar även nära employer branding avdelningen och deltar regelbundet vid olika typer av event och lägger stor vikt vid att bygga fler nätverk och förstå kandidatmarknaden.

Nu söker vi någon som är relationsskapande, ihärdig och duktig på att kommunicera. Du gillar utmaningar och strävar alltid efter att utvecklas samt är en god kollega som bidrar till en positiv stämning i gruppen och rycker in där det behövs. Du genomför dina arbetsuppgifter självständigt och med hög noggrannhet.Du erbjuds


* En dynamisk och fartfylld arbetsplats där mycket händer samtidigt
* Fast lön, generöst friskvårdsbidrag, kollektivavtal, försäkring
* Flexibelt arbete
* En rolig arbetsplats med aktiviteter såsom padel, golf och kick-offer!
* Utvecklingsmöjligheter inom företaget


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Helhetsansvar för rekryteringsprocesser, från kravställning till avtalsskrivning
- Säkerställa effektivitet och kandidatfokus i processer
- Arbetar nära Employer Branding avdelningen
- Bygga nätverk och ha stor förståelse för kandidatmarknaden

VI SÖKER DIG SOM
- Relevant högskoleutbildning
- Erfarenhet som rekryterare genom processens alla faser
- Erfarenhet av IT-rekrytering är meriterande
- Erfarenhet av search och att använda LinkedIn som arbetsverktyg är en förutsättning
- Kommunicera obehindrat på både svenska och engelska

Som person är du:


* Driven och har hög energi
* Team-känsla
* Strukturerad
* Självgående
* Noggrann


Capgemini's målsättning är att anställa, utveckla och behålla de bästa talangerna för att kunna skapa innovativa och världsledande lösningar för deras kunder. De främjar en inkluderande kultur, som ger förutsättningar för att alla deras medarbetare ska kunna uppnå full potential och ha en givande karriär hos dem. Deras omfattande och flexibla arbetsförmåner ger deras anställda förutsättningarna för att uppnå balans mellan arbets- och privatliv.

#

#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Stockholm


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Record metadata

Click to view metadata