Anbudskoordinator till Martin & Servera på 50% [NB this opening has expired]

Occupation: Administrativ assistent
Employer: Academic Work
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-06-21
Publication date: 2022-05-21

Prerequisites

Work experiences: Administratör/Administrativ assistent;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vill du vara med och utveckla några av restaurangbranschens största affärer? Avdelningen Anbud är en viktig funktion för att utveckla affären med Martin & Serveras rikstäckande kedjekunder. De söker nu dig som är en god administratör som kan skapa pivottabeller i Excel och vill arbeta 50% med start omgående fram till årsskiftet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
I rollen som Anbudskoordinator är du en viktig strategisk och operativ resurs för att utveckla affärerna kring sortiment och priser. Du kommer arbeta administrativt i nära samarbete med andra anbudskoordinatorer samt övriga kollegor på Martin & Servera. Du kommer även ha kontakt med leverantörer och kunder. Arbetet är varierande och som anbudskoordinator har du en viktig koordinerande roll för att deras kunder ska uppleva dem som en professionell samarbetspartner. Att ge en effektiv service både till kollegor och till kunder är högt prioriterat hos oss.

Arbetet består till exempel av pris- och sortimentsändringar som kommuniceras till våra kunder, där du ansvarar för att uppdatera prislistor, offertläggning samt att ta fram statistik. Du kommer även att administrera information i deras system i samband med att de får nya kunder. I din roll vill vi att du tillsammans med dina kollegor, driver och vidareutvecklar processförbättringar, då de som företag är i ständig utveckling.

Vi välkomnar ansökningar från både studerande på eftergymnasial nivå samt dig som endast vill arbeta 50%.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Administrera inkommande offerter, aktivera dessa på specifika kunder och skapa avtal
- Hantera utgående artiklar samt pris- och sortimentsändringar
- Kommunicera sortimentsförändringar och ta fram och distribuera prislistor och material till kunder samt anbudsstödlistor till leverantörer

VI SÖKER DIG SOM
- Har minimum ett års administrativ erfarenhet
- Har erfarenhet av att yrkesmässigt arbeta i Excel. Du kan skapa pivottabeller och formler
- Har goda kunskaper i word och powerpoint
- Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Som person ser vi att du är självgående, strukturerad och är van att arbeta mot tighta deadlines.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: 50% tom. 31/12
* Placering: Årsta


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. De är sammanlagt över 3000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. De erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till deras kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet. Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restauranghandel, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött.

Record metadata

Click to view metadata