Fältsäljare i Eskilstuna sökes till Cloetta! [NB this opening has expired]

Occupation: Marknadskoordinator
Employer: Academic Work
Workplace location: Eskilstuna, Södermanlands län, Sverige
Last application date: 2022-06-24
Publication date: 2022-05-21

Prerequisites

Work experiences: Marknadskoordinator;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vill du arbeta med marknadsföring och försäljning av kända varumärken som Ahlgrens bilar, Polly och Kexchoklad hos det marknadsledande företaget Cloetta? Här får du jobba i en självständig och flexibel roll med tillgång till bil där du bygger relationer med befintliga kunder. Sök tjänsten redan idag då start är omgående!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en fältsäljare till Cloetta med start omgående. Uppdraget kommet initialt att pågå till 31a oktober med möjligheter till förlängning/överrekrytering. Du kommer att tillhöra ett sammansvetsat team bestående av 15 personer som stöttar och coachar varandra i det dagliga arbetet, och då och då möts upp för lunch tillsammans. Varje säljare ansvarar för sitt eget distrikt och dina kunder befinner sig i Eskilstuna-distriktet. Du kommer få en egen bil och på daglig basis göra cirka 3 butiksbesök. Arbetet sker på kontorstid, men det är flexibelt hur du lägger upp timmarna.

Du erbjuds


* Företagsbil, mobiltelefon och dator.
* En självständig och social roll med mycket flexibilitet och variation.
* Bygga relationer med befinliga kunder.
* En fot in på ett marknadsledande bolag.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ansvara för ett 50-tal kunder, där du besöker cirka 3 kunder om dagen. Dina arbetsuppgifter består till stor del av...


* Införsäljning av nyheter och kampanjer samt distribution och exponering av Cloettas varumärken. Detta gör du genom att besöka olika butiker i Eskilstuna-området (du utgår hemifrån) och rekommendera och rådge butiken om upplägg. Du kommer få en bil i tjänsten.
* Utveckla lönsamheten i butik genom analyser, lönsamhetsberäkningar och kampanjstrategier.
* Informera kunderna om mediaannonsering och marknadsutveckling.
* Vissa administrativa uppgifter som att boka in möten med butiker.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en slutförd gymnasieutbildning.
- Har minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom service/administration/koordinering.
- Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska.
- Har B-körkort.

Meriterande:


* Eftergymnasial inom sälj eller marknadsföring.


Som person är du:


* Självgående.
* Relationsbyggande.
* Resultatinriktad.


Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper samt motivation för tjänsten som uttrycks i din ansökan.

Övrig information


* Start: Omgående.
* Omfattning: Heltid, initialt till 31/11 2022 med väldigt goda möjligheter att fortsätta året ut. Det finns även goda chanser till förlängning/överrekytering på långsiktig basis.
* Placering: Cloettas kontor är placerat i Solna, men du kommer jobba i Eskilstuna-området och utgå hemifrån med bil som du förses med.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. De erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, Karamellkungen, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal.

Record metadata

Click to view metadata