Administrator och externa relationer [NB this opening has expired]

Occupation: Säljassistent
Employer: Ruda bildemontering AB
Workplace location: Högsby, Kalmar län, Sverige
Last application date: 2022-06-19
Publication date: 2022-05-21This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Om företaget:

Ruda bildemontering AB gör återvinning till en hållbar affär.

Vi på Ruda bildemontering AB är med och skapar lösningar för att bättre ta vara på de enorma resurser som annars skulle gå till spillo. Vi märker en ökad medvetenhet från företag att använda återvunnet material som råvara i produktionen. Vår uppgift är att ge företagen den möjligheten genom att behålla mer resurser för återanvändning eller återvinning.

Med engagerade medarbetare skapar vi långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort.

I rollen som Administrator och externa relationer:

arbetet som Administrator och externa relationer ger dig möjlighet att skydda och hjälpa miljön genom att stödja verksamheten med att hitta externa kunder i arabiska länder och andra länder, där de behöver bildelar från våra fantastiska bilar Volvo och Scania, då man behöva ha goda nätverk i dessa länder, där verksamheten riktar sig med export dess bildelar.

Din profil

Vi söker just dig som har ett naturligt eget driv, vill driva arbetsplatsen som sin egen och är bekväm att ta egna beslut som gynnar verksamheten. Du uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med såväl arbetskamrater som kunder. För oss är inställning, engagemang och viljan att göra ett bra arbete viktiga faktorer för att lyckas.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.


Record metadata

Click to view metadata