Arbetsledare [NB this opening has expired]

Occupation: Teamledare
Employer: Ordning & Reda Vby AB
Workplace location: Vännäs, Västerbottens län, Sverige
Last application date: 2022-08-02
Publication date: 2022-07-03This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi är ett starkt växande företag i Vännäs med kranskommuner som nu söker en arbetsledare på heltid.

Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster och helhetslösningar till företag, privatpersoner, brf föreningar, fastighetsägare och offentlig sektor.

Vem söker vi?

Du bör ha ett sinne för Ordning och Reda där du hanterar att ta ett stort eget ansvar och alltid sätta kunden och uppdraget i centrum. Du bör ha en bra fysik då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande. Vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenheter men för rätt person så är vi övertygade om att du kan utvecklas och växa in i rollen hos oss.

Du kommer till stor del att vara ute och jobba i verksamheten inom framförallt städ men självklart ser vi det som en fördel om du även behärskar andra områden redan på förhand, bl.a trädgård, flytthjälp, fastighetsservice, seniorservice mm. I ditt dagliga arbete kommer du säkerställa en hög kvalitet på utförda jobb samt att du och dina medarbetare alltid lever upp till Ordning och Redas värderingar i agerande, bemötande & resultat.

Du kommer att vara den naturlige ledaren ute på fältet och kommer även vid behov hjälpa till med inköp, planering och andra uppgifter gällande logistiken runt verksamheten.

Anställningen kommer att börja med en provanställning och arbetstiderna kommer att vara förlagda under framförallt dagtid/vardagar.

B-Körkort är ett krav och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av framförallt städbranschen, men för rätt kandidat med en känsla för Ordning och Reda med en vilja att utvecklas är det inget krav.

Låter detta intressant och du är redo att ta nästa steg i din karriär eller besitter du de rätta egenskaperna och vill utvecklas tillsammans med oss, tveka då inte att lämna in din ansökan redan idag.

Tillträdesdag under Augusti månad och urval sker löpande så vi ser fram emot att läsa just din ansökan, bifoga cv & personligt brev i din ansökan och maila till tobias@ordningochreda.com

Innan anställning är det krav på uppvisande av utdrag från belastningsregistret samt undertecknande av sekretessavtal för att garantera våra kunders säkerhet & integritet.


Record metadata

Click to view metadata