Produktspecialist till Hedin Mobility Group, Göteborg [NB this opening has expired]

Occupation: Produktchef, marknadsföring
Employer: Jerrie
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-09-05
Publication date: 2022-07-07

Prerequisites

Work experiences: Produktchef, marknadsföring;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda bilåterförsäljare. Koncernen sysselsätter fler än 6 000 personer och finns idag representerade med över 200 anläggningar i sju länder i Europa. Koncernen saluför 37 varumärken och tillhandahåller både nya och begagnade person-, transport- och lastbilar. Hedin Mobility Group säljer ca 250 000 bilar, omsätter ca 50 MDR. Läs mer på www.hedingroup.com

Ett dotterbolag till Hedin Mobility Group har nu fått ytterligare en agentur för en ny bilmodell i Europa. Det innebär att man bygger upp en ny verksamhet från grunden. Vi söker nu en Produktspecialist som kommer få möjlighet att vara med på en fantastisk resa i att forma, utveckla och ta ansvar för helheten i denna roll. Är du dessutom en bilentusiast – är detta rollen för dig!

Arbetsuppgifter
Som Produktspecialist kommer du säkerställa prissättning, paketering av produkterna och balansera pris och volym för att optimera produkternas lönsamhet. Rollen innebär till stor del att analysera marknaden, trender, priser och konkurrenter inom bilindustrin. Du är delaktig i marknadsföringen av produkter till de olika länderna i Europa, detta innebär bla sammanställa information och underlag vid lansering. En stor del i rollen ligger även i att utbilda återförsäljare av produkten och du kommer ta en supporterande roll gällande produktfrågor.

Du kommer ingå i sälj och marknadsföringsteamet men kommer även jobba nära kollegor i hela koncernen. Då det är en internationell roll ser vi att du är flytande i svenska och engelska, har du även tyska eller franska med dig är det meriterande. Resor ingår i rollen och beräknas till ca 30 dgr per år främst inom Europa.

Vem är du
Du har en utbildning gärna som marknadsekonom eller kanske inom teknik. Vi tror att du tidigare jobbat 2–3 år i en likande roll inom fordon/tillbehör/eftermarknad av bil, båt, tunga fordon, truckar, MC eller liknande produkter på en internationell marknad. Du har god analytisk förmåga, är kommunikativ och drivs av att skapa nya kontaktnät och ge service i världsklass. Som person är du duktig på att se möjligheter, tar stort eget ansvar för att lyckas och är inte rädd förändring. Vi tror att du är en person som trivs i en entreprenörsanda vilket vi erbjuder!

Erbjudande
Utvecklingsmöjligheterna är mycket stora inom koncernen om man vill ta ett större ansvar på sikt. Att jobba inom Hedin Mobility Group är att vara del av en spännande tillväxtresa och som arbetsgivare är vi bra på att ta vara på drivna och engagerade medarbetare. Varje individuell kompetens är för oss en tillgång och tillsammans skapar dessa personer starka och innovativa team. Vi låter dina kvaliteter och styrkor ta plats och bli användbara för hela företaget.

I den här rekryteringen samarbetar Hedin Mobility Group med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist på 0723 33 88 26, karin.kvist@jerrie.se

Sista ansökningsdag är den 5 september, men vi ser gärna att din ansökan kommer in så snart som möjligt, dock sker urval och intervjuer först från vecka 32.

Välkommen med din ansökan!

Record metadata

Click to view metadata