Produktchef till Nigab! [NB this opening has expired]

Occupation: Produktchef, marknadsföring
Employer: Clevry
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-12-25
Publication date: 2022-07-08

Prerequisites

Work experiences: Produktchef, marknadsföring;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Nigab är en av de större leverantörerna av vin och sprit till den svenska marknaden samt inom nordisk Duty Free/Travel Retail och har under mer än 30 år levererat alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, båtar - flyg och till de flesta restauranger i Sverige, från sobra finkrogar till trendiga barer och till vinintresserade privatkunder från Ystad till Haparanda. För kund räknings söker vi nu en Junior Produktchef!


Din roll

För denna tillsättning sköter vi på Clevry rekryteringsprocessen och därefter blir du direktanställda hos vår kund Nigab.

I rollen som Produktchef kommer du ingå i teamet för Travel Retail och arbetar inom produktportföljen för vin. Du kommer att ha kontakt med leverantörer och kunder där du utvecklar goda relationer och samarbeten. Du kommer sätta upp marknadsföringsplaner och driva igenom marknadsföringsaktiviteter utifrån satt budget. Du kommer medverka i mässor och event samt resa till leverantörer utomlands. Vidare kommer du ha nära samarbeten med övriga interna team hos Nigab så som säljavdelningen och även andra produktchefer.Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Planera marknadsföring
- Driva igenom marknadsföringsaktiviteter
- Kommunikation till leverantör och kund
- Samarbete med andra avdelningar
- Resa till leverantörer utomlands
Kontor: Kungsbacka

Omfattning: heltid

Start: enligt ök.

Din profil

Vi söker dig som har en utbildning inom marknadsföring från universitet eller yrkeshögskola. Du har i en tidigare roll arbetat med marknadsföring eller i en roll som produktchef. Du har även god erfarenhet av ett arbete som har innefattat kontakt med leverantörer och kunder. Vi söker dig som har stort intresse för vin och har goda kunskaper inom området. Du är flytande i svenska såväl engelska i både tal och skrift samt har god kunskap i Excel och Power Point. Du är initiativrik och drivande i ditt sätt att leda och driva projekt samt arbetar strukturerat och noggrant. Du har vidare lätt för att knyta kontakter och skapa goda relationer till samarbetspartner.


Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.


Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/)

Record metadata

Click to view metadata