Rektor till ny verksamhet i Skärholmen! [NB this opening has expired]

Occupation: Rektor
Employer: Svea Education AB
Workplace location: Sollentuna, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-07-31
Publication date: 2022-07-28

Prerequisites

Work experiences: Rektor;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Rektor till ny verksamhet i Skärholmen!

Vi söker nu dig som har vana av att leda vuxenutbildningar i såvälenskild som kommunal regi.

Vi bedriver idag verksamhet i Kista med ca 800 elever och 40 anställda och ska nu utöka verksamheten i Skärholmen med 200–300 elever.

Dina kvalifikationer 

Du som söker ska ha dokumenterad pedagogisk utbildning och erfarenhet. Ledningsuppdraget omfattar det ansvar som beskrivs i Skollag och förordningar.

Det är viktigt för oss att du har kunskap och insikt om relevanta styrdokument, regler, metoder, bedömning av kunskapsutveckling och rutiner inom området. Att du påbörjat eller har genomgått den statliga rektorsutbildningen är ett krav.

Du har erfarenhet som ledare med förmåga att entusiasmera dina medarbetare till ett gott resultat. Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är det viktigt att du är strukturerad, då branschen är i ständig förändring. Du är en driven person med entreprenörskänsla och arbetar mot fastställda mål.  Du är en inspirerande, pedagogisk och engagerad ledare som drivs av att se medarbetare utvecklas. Du ser till verksamhetens bästa i beslut och agerande, samt har mod att skapa och testa nya framkomliga vägar.

Vi erbjuder

Svea Education erbjuder goda möjligheter för dig att – i stället för att enbart förvalta – tillsammans med dina medarbetare forma och skapa en god arbetsmiljö och skolkultur i SKHLM.


Record metadata

Click to view metadata