Sjuksköterska/Distriktssjuksköterska

Occupation: Sjuksköterska, grundutbildad
Employer: Läkarhuset Enköping AB
Workplace location: Enköping, Uppsala län, Sverige
Last application date: 2022-10-31
Publication date: 2022-08-05This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi är en privat, väletablerad vårdcentral som har vårdavtal med Region Uppsala. Vårdcentralen har idag ca 7600 listade patienter, BVC för ca 1100 barn samt nyöppnad Barnmorskemottagning. I Maj 2021 flyttade vi in i helt nybyggda lokaler på Linbanegatan 6, nedre botten. Lokalerna är luftiga och ljusa.

Vårdcentralen växer och vi behöver nu utöka med ytterligare en sjuksköterska. Tjänsten är tillsvidare med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av primärvård. Arbetsuppgifterna kräver vana vid bedömning och behandling av en stor bredd av patienter. Det är viktigt att möta patienten ur ett helhetsperspektiv och se på patientens utmaningar ur ett biopsykosocialt perspektiv då ofta flera livsstilsfaktorer påverkar patientens hälsotillstånd.

Arbetsuppgifterna består framför allt av mottagningsarbete, telefonrådgivning, egen bokad mottagning samt i viss mån hembesök. Vi ser gärna att du har utbildning eller intresse för arbete som Astma/Kol-sjuksköterska

Dina arbetsuppgifter kan utvecklas efter dina önskemål och intressen, utifrån våra patienters behov. Vidare erbjuds friskvård med bland annat möjlighet till träning, en timme per vecka under arbetstid. Alternativt ett friskvårdsbidrag. Vi har kollektivavtal.

Arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team med andra yrkesprofessioner men även att du har förmåga till självständigt arbete.

Som person är du tydlig i din kommunikation och strukturerad i ditt arbetssätt. Du tycker om att tänka nytt som också kan omsättas i praktiken. Du har en god pedagogisk förmåga och kan lätt skapa kontakt med både patienter och kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.läkarhusetenköping.se

Du kan kontakta oss via post, e-post eller telefon: asa.berglind.garmenfjall@privat.regionuppsala.se Telefon 076-606 90 27

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Välkommen att höra av dig!

Camilla Nicander, Verksamhetschef


Record metadata

Click to view metadata