Sjuksköterska till MAVA i Halmstad Hösten 2022

Occupation: Sjuksköterska, grundutbildad
Employer: Centric Care AB
Workplace location: Halmstad, Hallands län, Sverige
Last application date: 2022-11-30
Publication date: 2022-08-05

Prerequisites

Work experiences: Sjuksköterska, grundutbildad;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är en trygg och erfaren sjuksköterska till ett längre bemanningsuppdrag på en avkutvårdavdelning MAVA i Halmstad. På medicinska akutvårdsavdelningen finns 25 vårdplatser, i första hand är platserna avsedda för medicinklinikens patienter för observation eller korta vårdtider. På avdelningen vårdas även patienter med mag- och tarmsjukdom eller diabetes och hormonella sjukdomar. MAVA innehåller även specialiteterna gastro och endo. Behov finns från 29 augusti och med 8 janurai 2023. Tjänstgöring; 80-100% dag, kväll, helg samt enstaka nattpass. Kontinuitet i uppdraget är förstås önskvärt, men vi vill gärna få in ansökningar även från dig som kan jobba delar av perioden. Vid behov ordnar vi boende och resa för dig i Halmstad!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter på en akutvårdsavdelning.

DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet, gärna erfarenhet av arbete på MAVA. Kunskap i journalsystemen VAS och/eller NCS är meriterande. Erfarenhet av AVA/MAVA, Covid-vård, Hallands sjukhus eller Region Halland är meriterande. Även meriterande är erfarenhet av att ha arbetat med central övervakning och högflödesbehandling av syrgas, detta är dock inte ett krav.

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!
Record metadata

Click to view metadata