Sjuksköterska/Psykiatrisjuksköterska

Occupation: Sjuksköterska, grundutbildad
Employer: Gnosjö kommun, Socialförvaltning
Workplace location: Gnosjö, Jönköpings län, Sverige
Last application date: 2022-08-22
Publication date: 2022-08-05

Prerequisites

Work experiences: Sjuksköterska, grundutbildad;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vill du ha ett arbete där du får möjligheten att göra skillnad för våra invånare, då är du varmt välkommen att söka jobb hos oss!
Gnosjö kommun är en liten kommun i västra Småland med cirka 9 600 invånare och ungefär 900 kommunanställda. På vår arbetsplats är kontaktvägarna korta och det finns en närhet till de olika förvaltningarna, som bara den lilla kommunen kan erbjuda.

Kommunen har ett starkt näringsliv som präglas av den välkända Gnosjöandan där samarbete, klurighet och ett lösningsorienterat förhållningssätt visar på att allt är möjligt. Denna anda präglar även invånarna och hela kommunen.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete på en spännande arbetsplats där det finns stora utvecklingsmöjligheter då vi välkomnar engagemang och nya idéer.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska i socialförvaltningen Gnosjö kommun ingår du i hälso- och sjukvårdsenhetens sjuksköterskeenhet. Arbetsområde i den kommunala hälso- och sjukvården är särskilt boende för äldre samt för de som är beviljade hemsjukvård och bor i ordinärt boende. Som sjuksköterska utför du hälso- och sjukvårdsuppgifter som ingår i kommunens uppdrag som arbetsgivare för hälso- och sjukvård. Arbetet är fritt och omväxlande som kräver flexibilitet, noggrannhet och ansvar. Du arbetar självständigt och med nära samarbete med olika yrkesgrupper inom och utanför socialförvaltningen. Ett gott bemötande både mot patienter och personal är krav för att arbeta som sjuksköterska. För dig med specialistutbildning psykiatri är arbetsuppgifterna delvis mer riktade mot de patienter med psykiatrisk sjukdom/funktionsnedsättning.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska. Specialistsjuksköterskeutbildning psykiatri är önskvärd men ej nödvändig för tjänsten.
B-körkort är ett krav.
Erfarenhet av arbete inom kommunal hälso- och sjukvård är meriterande men ej ett krav

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Record metadata

Click to view metadata