Erfarna socionomer med kompetens inom BoU sökes [NB this opening has expired]

Occupation: Socialsekreterare
Employer: Socionomkraft AB
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-05
Publication date: 2022-10-06

Prerequisites

Work experiences: Socialsekreterare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi utökar vårt engagerade team av duktiga fastanställda konsulter inom Stockholms och Västra Götalands län. Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet av handläggning inom Barn och Ungdom och vill jobba med oss i olika kommuner och stadsdelsförvaltningar. Som konsult hos oss får du varierande uppdrag inom ditt arbetsområde där du ägnar din arbetstid åt just socialt arbete och arbete med familjer. Vi kan garantera dig att personlig och professionell utveckling och spännande utmaningar blir en del av din vardag hos oss då du dels kommer att få uppleva olika arbetsplatser, varierande ärenden, dels du kommer att ingå i vårt team som kontinuerligt arbetar med kompetenshöjande insatser. Du blir anställd av ett professionellt och tryggt företag som arbetar långsiktigt och stabilt.

Vem söker vi

Har du Socionomexamen och erfarenhet av myndighetsutövning inom Barn och Ungdom? Brinner du för kvalitativt socialt arbete och vill ingå i ett team av erfarna och drivna socionomer? Vill du lägga mer tid och fokus på förändringsarbete med människor? Vill du utvecklas och känna dig fortsatt inspirerad i din yrkesroll genom att kunna använda din kompetens i varierande och spännande uppdrag? Oavsett om du är bevandrad socionom­konsult eller är anställd inom kommunen idag, är vi intresserade av att samarbeta med dig som delar vår syn på socialt arbete! Vi söker dig som är självgående i ditt yrkesutövande, driven, engagerad och med ett genuint intresse för att hjälpa människor. Vi söker dig som tycker att det är spännande och roligt att jobba med tidsbegränsade uppdrag och komma in i olika arbetsplatser. Meriterande är också om du kan tänka dig att ta uppdrag på olika orter vilket kan innebära veckopendling.

Vi erbjuder dig

Det är viktigt för oss att du trivs och därför erbjuder vi dig:

· Kontinuerlig intern och extern handledning

· Kompetensutveckling individuellt och i grupp

· Vi ser till att du har stöd, rimlig arbetsbelastning och trygghet i ditt arbete

· Möjlighet att ägna dig åt konkret socialt arbete

· Möjlighet att välja och prova på olika intressanta uppdrag

· Konkurrenskraftig garantilön och förmåner

· Stöd av konsultchefer som är socionomer och har lång erfarenhet inom socialtjänsten

· Trygghet i form av kollektivavtal, tjänstepension och arbetsförsäkringar

· Teamkänsla och möjlighet att ha det roligt tillsammans

Kontakt

Är du intresserad av att söka denna tjänst eller har du funderingar om tjänsten, är du välkommen att ta kontakt med oss:

Olga Zakrjevskaia, 073 944 15 80

Epost: Olga.z@socionomkraft.se


Record metadata

Click to view metadata