Psykosocial resurs till Vårdcentralen Teleborg! [NB this opening has expired]

Occupation: Socionom
Employer: Region Kronoberg, Primärvård och Rehab
Workplace location: Växjö, Kronobergs län, Sverige
Last application date: 2022-10-23
Publication date: 2022-10-06This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Välkommen till primärvårdsrehab!

Hos oss samlas alla rehabresurser i primärvården - här arbetar vi som är psykosociala resurser, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehabassistenter och rehabkoordinatorer.
En av våra kollegor har nu gått på föräldraledighet och vi söker en vikarie för henne. Idag består arbetsgruppen av fem entusiastiska psykosociala resurser med en bred kompetens utifrån olika grundprofessioner och inriktningar. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till en god vård och behandling för våra patienter och en spännande utveckling av vår verksamhet.

För att lyckas jobbar vi i nära samarbete med vårdcentralen. Tillsammans utvecklar vi arbetsrutiner och arbetsmodeller för en hög tillgänglighet för våra patienter med stegvis vård och behandling samt möjlighet att via teamarbete möta patients behov av vård utifrån vår samlade kompetens. Du arbetar därför i nära samarbete med olika professioner men också i ett större sammanhang med flera psykosociala resurser inom primärvårdsrehab.

Hos oss möts du av ett arbetsklimat där tilliten är hög och där du har möjlighet att påverka, både i ditt eget arbete och i vår organisation. Just nu jobbar vi framgångsrikt med nya arbetsformer för ökad samverkan kring våra patienter och vi hittar nya sätt att också kunna möta patienter via digitala kontaktvägar. Självklart är du som psykosocial resurs en viktig del i vårdcentralens rehabteam och har en aktiv roll i patientens sjukskrivningsprocess.

Vi hoppas att du vill bli en av oss!

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Som psykosocial resurs i primärvården möter du hela människan genom hela livet. Vi erbjuder dig ett brett arbete med patienter från 18 år och uppåt genom alla olika livssituationer, i allt från krisreaktioner, stressproblematik till ångest och depression. I ditt uppdrag får du möta både patienter som behöver ett stödsamtal just nu till de som är behov av längre behandlingar. Förutom individuella bedömningar och behandlingar finns möjlighet att leda grupper och hålla i patientutbildningar.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker är psykiatrisjuksköterska, socionom, psykolog, beteendevetare eller har motsvarande högskoleutbildning. Det är önskvärt att du har erfarenhet av samtalsbehandling och utbildning i KBT steg 1.

Som person har du god planeringsförmåga och visar både på initiativkraft och ansvarstagande. Arbetet ställer krav på självständighet, flexibilitet och mycket god samarbetsförmåga. Du trivs med teamarbete och värdesätter samarbete mellan olika professioner. Du arbetar med fokus på patientens bästa och bidrar till en god arbetsmiljö.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vill du komma på ett besök hos oss innan du bestämmer dig? Kontakta oss så ordnar vi det! Erfarenhet inom yrket är meriterande

ÖVRIGT
För denna tjänst tillämpar vi löpande rekrytering och urval, vänta därför inte med din ansökan!

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Record metadata

Click to view metadata