Vik. socionom/beteendevetare [NB this opening has expired]

Occupation: Socionom
Employer: Humana AB
Workplace location: Skellefteå, Västerbottens län, Sverige
Last application date: 2022-11-14
Publication date: 2022-10-06

Prerequisites

Work experiences: Socionom;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobb hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Skellefteå stöd och behandling är en del av Humana och består av Lotsen HVB och Fyren stödboende. På Lotsen HVB tar vi emot pojkar mellan 14 och 18 år och på Fyren stödboende tar vi emot ungdomar och unga vuxna från 16 år. Det är samma personalgrupp som jobbar på båda enheterna och vi utgår från Lotsen HVB som ligger i Ursviken. Tjänsten är ett vikariat på 12 månader, med möjlighet till förlängning på hel- eller deltid. Arbetstiden är dagtid.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
- Omvårdnad i form av direkt behandlingsarbete
- Medverkan i utredningsarbete
- Nätverkskontakter
- Dokumentation- och utvecklingsarbete

Vem är du?
- Socionom, beteendevetare, socialpedagog, behandlingspedagog eller annan avslutad eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- Erfarenhet av behandlingsarbete
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- God systemvana då dokumentation förekommer i hög omfattning
- B-körkort

Som person är du ansvarstagande, relationsskapande, flexibel och trygg. I rollen är det viktigt att du visar stor empati samtidigt som du har förmågan att sätta gränser vid behov. Arbetet innebär ett nära och förtroendefullt samarbete med dina kollegor och du har därför god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Inför anställning lämnas utdrag ur belastningsregistret.

Vi erbjuder
Engagerade kollegor som har en god sammanhållning och drivs av viljan att förbättra kvaliteten i vår verksamhet. Humana har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt en intern lärportal med ett brett utbud av utbildningar.

Vad händer nu?
Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Skicka därför gärna din ansökan redan idag! Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 medarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om hur det att jobba hos oss på Humana HÄR

Record metadata

Click to view metadata