Sjuksköterska till Familjecentralen - BVC Skäggetorp [NB this opening has expired]

Occupation: Sjuksköterska, grundutbildad
Employer: Vårdcentralen Skäggetorp
Workplace location: Linköping, Östergötlands län, Sverige
Last application date: 2022-10-27
Publication date: 2022-10-06This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Familjecentralen Skäggetorp är väletablerad och har bedrivit sin verksamhet i området i många år.

Familjecentralen är en del av Vårdcentralen Skäggetorp och 2021 flyttade BVC med familjecentralen till nyrenoverade lokaler som ligger i direkt anslutning till Vårdcentralen och Folktandvården. Vårdcentralen har cirka 9400 listade patienter och stor del av befolkningen har mångkulturell bakgrund. På BVC arbetar idag 4 specialistsjuksköterskor. Vi söker nu ytterligare en distriktssköterska/barnsjuksköterska.

På familjecentralen Skäggetorp arbetar flera olika professioner. Du kommer att vara en del i ett teambaserat arbetslag och samverka med flera olika yrkesgrupper såsom barnmorska, socialsekreterare, läkare, förskollärare, logoped, processtödjare och brobyggare. Vi strävar efter att arbeta tvärprofessionellt. I ditt arbete konsulterar du vid behov även andra aktörer i Regionens Hälso- och sjukvård.

Arbetsbeskrivning

2021 gick BVC Skäggetorp in i Socialstyrelsens projekt, ”Tillsammans för en trygg start” som är en utveckling av Rinkebymodellen. Arbetet i projektet ger möjlighet till fler hembesök i nära samarbete med barnmorska och socialsekreterare.
I arbetet som BVC-sjuksköterska bör du se som en av dina främsta uppgifter att främja barnets hälsa och utveckling genom att aktivt stödja föräldrar i sitt föräldraskap. Du utgår från Barnhälsovårdens nationella basprogram för 2016. Du ansvarar för planering av såväl hembesök som tidsbokade besök på BVC, både till din egen mottagning och till läkarmottagning.

Vi arbetar med löpande urval så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt.

Utbildning och erfarenhet

Distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Även annan adekvat specialistutbildning kan komma i fråga. Meriterande är livserfarenhet och erfarenhet från BVC. 

Personliga egenskaper

Som person är du trygg, stabil och har lätt att anpassa dig till olika situationer. Vi ser gärna att du är intresserad av att fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med kollegorna på Familjecentralen. Vi förutsätter att du har ett professionellt förhållningssätt i kontakten med barn och föräldrar, har god samarbetsförmåga, är strukturerad, har ett positivt synsätt och ser möjligheter i ditt arbete. Du känner nyfikenhet och engagemang för människor från andra delar av världen.

Läs gärna här om våra https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Vara-villkor-och-formaner/.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Record metadata

Click to view metadata